Jump to content

smultring

Aktiv medlem
 • Posts

  9
 • Joined

About smultring

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

smultring's Achievements

 1. Nå har rust-staset fått trekke lenge nok i wd40 til at jeg orket å skru på det, og jeg tror jeg har funnet ut av det. Mutteren på den smalere fjæren hadde masse lengde å gå på, så jeg skrudde den helt opp, og satte den inn igjen. På dette viset strammer den ok på støvelen. Spørsmålet er om jeg har gjort noe "galt" nå? Det er klart at den lille fjæren tjener ikke lengre noen misjon overhodet når mutteren er så langt utskrudd. Kan jeg bruke oppsettet på dette viset?
 2. Jeg sendte forespørsel til Rottefella også, fått svar; Så her må jeg visst finne på noe smart.
 3. Ja, disse bindingene har en plate med spor fremme, men selv på det fremste hakket er kablene for lange.. Jeg skal gå løs med rustløser på fjærene og så se om jeg klarer å skru de i stykker.
 4. Fått potene på noen eldgamle telemarkski som jeg tenkte jeg skulle utfordre leddbånd med i bakken. Første fartsdump i eventyret er at kabelen på bindingene viser seg å være vel lang. Det skal visst gå an å justere dette, er det noen som vet hvordan de henger sammen?
 5. Har et litt udde prosjekt på gang som behøver fellstoff i nylon, men ikke resten av "godset". Noen som vet hvem som selger fellstoff type bred på rull, 100% nylon, metervis? Ganske greit å finne finere sort med bedre glid, men jeg behøver altså 100% nylon for dette prosjektet. Trenger ikke glid. Dessverre er det grepet jeg trenger, så det holder ikke å kjøpe gamle, utslitte feller heller.
 6. Ser ut som disse tre egentlig er samme butikk i 3 forskjellige kostymer; [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] Noen som har noen erfaring med disse? De har de beste prisene på enkelte ting, så da funderer jeg på om det er juks og fanteri.. eller en av disse butikkene hvor ingenting egentlig er på lager og man kan vente i månedsvis på forsendelser? Anmeldelser online stoler jeg ikke spesielt mye på, mye utsatt for astroturfing.
 7. Ja, det var ikke egentlig så mye valg. For et par år siden vurderte jeg alt mulig fra fjellski til Voile BC fordi jeg overhodet ikke har ambisjoner om å stå fort nedover, men nå har jeg kastet meg på studier igjen og alle kamerater står randonnee så det gjorde valget meget enkelt. Har kjøpt alt brukt men det ble det letteste av det lette med 76 mm midje så det er ikke så langt unna fjellski likevel.. Jeg tør rett og slett ikke å gå i villmarken med dem enda, skal bli ordentlig trygg i bakken først.
 8. Hei, ble det noe ski? Jeg er spent på hva som skjedde her og eventuelle erfaringer. Jeg har gjort samme valg av samme grunn, og driver for tiden på med å ramle, rulle, banne, og strekke leddbånd og korsbånd nedover den lokale slalåmbakken i håp om å i det minste være klar til toppturer neste sesong.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy