Gå til innhold
  • Bli medlem

Atanatar

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Skal legge klokka på vekten neste gang jeg får muligheten Mye vil ha mer er det noe som sier. Skal bytte ut min AXN300 med en mer avansert modell fra Suunto. Grunnen til oppgraderingen er kun på grunn funksjoner innen trening. Klokka duger mer enn bra nok til bruk i friluft Hvilke intervaller er det du mener? Action-funksjonen der jeg tar opp treningsøktene har bare Start - Pause - Stop. Ved en Stop lagres økten som en fil på klokka.
  2. Har hatt AXN 300 nå i litt over et års tid. Kan ikke si meg annet enn storfornøyd. Til mitt bruk hadde nok AXN 500 passet hakket bedre, så det blir nok en liten oppgradering når den tid kommer. Solid klokke som tåler en støyt. Jeg skal ikke si at denne klokken er bedre enn andre lignende klokker på markedet for jeg har hverken sjekket suunto eller gramin, men jeg er stodfornøyd i alle fall.
  3. Etter å ha lest posten over for noen uker siden fant jeg ut at å sykle E6 deler av veien var uaktuelt. Så da satte jeg meg ned med MapSource og tråklet opp en track. Første del gikk langs gamle E6 fra Trondheim til Stjørdal. Fra Stjørdal gikk det via skogen helt til Værdal via noen gode og endel ikke fult så gode gårdsveier. Det ble en skikkelig fin tur i medvind og noen regnbyger. Jeg kan sikkert slenge ut ruten min hvis noen andre vil sykle strekningen uten å må innom E6 og tungtransporten en tur. (Skal nevnes at det sikkert kan velges andre ruter fra områdene rundt Skogn og til Steinkjer som er mer effektive da, men jeg er så ukjent i området at det bare ble som det ble.) Rart at det ikke finnes sykkelveier i hele Norge egentlig. Skiltingen i Trondheim er ganske bra. Det er også den mot Stjørdal, men så er det slutt.
  4. Jeg gikk trekanten bare noen dager etter trådstarter, men da var det kommet endel snø over Fossådalsvatnet og Riarskaret. Var litt slit over der da, men alt i alt en skikkelig fin tur! Er det noen av dere som vet hvorfor trekanten skal ta lengre tid på vinteren enn på sommeren? Skulle tro det var mulig å gå samtlige tre ruter relativt mye raskere på snø..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.