Gå til innhold
  • Bli medlem

EspenA

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av EspenA

  1. Dysa er vel den ytterste delen som har et lite hull der brennstoff kommer ut for å brennes. Jeg skrudde ut denne og tok ut nåla som lå under.
  2. Tusen takk for gode svar Jeg har har optiums hiker plus med grønn drivstofftank. I forhold til drifstofftanken og tilførselen, så er den åpen. Filteret var også helt fint. Men: "Når regulator er i og du kan åpne/lukke mens du puster/suger på brenstofftilgangen." og jeg har sjekket at rilllen er helt ren, så er jeg ganske sikker på at det fremdeles ikke kommer luft gjennom. Forsøkte også med en sykkelpumpe for å få mere trykk. For meg virker det som om passasjen ved regulatoren er tettere enn den skal være. Hvis det er riktig, finnes det da noe løsning?
  3. Jeg har problem med at parafin ikke kommer gjennom og ut fra brenneren enda det er trykk på tanken. Jeg har åpnet opp og forsøker å blåse gjennom.. prøvde også med pumpe å presse luft gjennom men det var umulig. Men kanskje er det normalt. Noen anbefaling om hva jeg skal gjøre eller hvor jeg frå hjelp. Bor i Oslo.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.