Jump to content

Jovantje

Aktiv medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

About Jovantje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jovantje's Achievements

 1. Ja, må ligge diagonalt og så går det "sånn akkurat", men sånt er det med alle teltene jeg har. Tipper på at soveposen min er på ca 220-230 fullt "oppblåst" og den rører ikke duken, men siden jeg beveger meg ila. natta blir det litt fukt på bunnenden. Har gått fint på 2-3 overnatting turer, også med relativt dårlig vær.
 2. To ventiler på toppen, disse kan lukkes. Har ikke brukt teltet i veldig sterk vind, kun i "vanlig" survær i fjellet i Trøndelag, funka fint. Gikk greit å komme seg inn i teltet i (ikke altfor kraftig) regn, men man må være litt kjapp og forsiktig. Generelt er jeg svært fornøyd med teltet, er takknemlig for at Thomas postet info og bildene.
 3. Takk for info. Da tar jeg en siste titt på andre kandidater, og bestiller snart. Vet at teltet nok er noe for kort for meg, men har ikke funnet noe liknende som er større.
 4. Gammel tråd, men tenkte å publisere litt mer info. Turen via Innerdalsporten er grei, litt lang men ikke "teknisk krevende". Turen via Langvatnet er betydelig mer utfordrende, et par bratte partier og steinur. Kombinert med lengde, ville jeg klassifisert turen som krevende. Bra kondis og balanse påkrevd. Fordelen med å gå via Langvatnet er at det er adskillig færre mennesker man møter, sammenliknet med ruta via Innerdalsporten. Hvis man skal går rundtur vil jeg anbefale å gå fra Bårdsgården via Porten, og tilbake via Langvatnet. Teknisk mindre krevende, og spektakulær inngang i Innerdalen via porten.
 5. Hei Thomas, Vurderer sterkt å kjøpe denne (er en lang mann på 197 cm, men satser på at det går greit for 3 sesongers bruk). Hvordan er erfaringer med teltet?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy