Gå til innhold
  • Bli medlem

sos

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av sos

  1. Hei. Jeg vat på jakt etter samme type genser, og måtte gi opp å finne den ultimate. Derfor tegnet jeg opp genseren slik jeg drømte om å ha den, og spurte min nevenyttige mor om dette kunne la seg strikke i realt ullgarn? Det mente hun var mulig, og ba meg om å kjøpe garn, så skulle hun fikse resten. Dette er nå en suveren genser, med følgende: Smalt snitt, som går langt ned bak Forsterkning på begge skuldrene. Hette som er formet slik at den dekker godt, men ikke kommer sigende inn i fjeset. Overgangen mellom hals og hette har innsydd fleese i tillegg. Armene er lange, og kan brettes ned og danne en kort håndledd vott med tommelhull. Og selvsagt en egen lomme øverst på brystet for GPS etc. Tror hun noterte alle mål vedrørende antall masker i forhold til størrelsen, så dersom du har noen strikkeglade rundt deg er dette iallefall et alternativ. Gøy med sin helt egne genser.
  2. Forbrukerkjøpsloven er veldig klar på dette punktet som omhandler nettopp avvik mellom den varen du har mottatt - i forhold til den varen du var forespeilet. Tror saken er veldig klar her, og at dem som vil heve kjøpet kan gjøre det, dersom ikke Garmin greier å fjerne problemet. Jeg personlig synes det er meget kritikkverdig at Garmin og Belanor er fullstendig klar over problemet - men velger å holde kjeft. Her finnes forbrukere som stoler på deres utstyr - og bruker det slik de alltid har håndtert sin GPS - og kan gå på en potensiell veldig kritisk situasjon en gang. Nå vet vi det iallefall!!!
  3. Displayet knuste fordi jeg hadde hatt gps'en sammen med mobiltelefonen i en topplokk lomme på en dagstursekk. Sekken var nesten tom, og jeg bar den kun noen hundre meter før jeg la den i baksetet i bilen. Helt normal bruk, og jeg kan garantere at sekken ble normalt båret og lagt inn i bilen. Ingen fall eller uhell. Det er tydelig at helt normal bruk er nok til at skaden kan skje. Synd at det er slik, forde enheten er bra forøvrig.
  4. DISPLAYET PÅ GARMIN OREGON SERIEN ER SART SOM EGGESKALL(ET TYNT GLASS BEKENFOR TOUCH DELEN), OG DA GARMIN IKKE SELV VIL GÅ OFFENTLIG UT MED HVOR SVAKT DETTE PUNKTET I VIRKELIGHETEN ER, SENDER JEG DENNE UT, FOR AT VI BRUKERE SKAL VITA HVA VI HAR MED SOM KRITISK NAVIGASJONSUTSTYR, OG HVA VI KAN FORVENTE AT DET TÅLER. GARMIN / BELANOR / KARTBUTIKKEN ØNSKER TYDELIGVIS NOK IKKE FOR MYE OPPMERKSOMHET OM DETTE, MEN VI FORBRUKERE HAR KRAV PÅ Å VITE DETTE. SELV VET JEG DETTE AV TRASIG ERFARING. Tåler ikke mye på displayet I praktisk bruk betyr dette at Garmin fraråder å ha enheten i sekkelommen, jakkelommen etc sammen med mobiltelefonen, nøkler, batterier etc, fordi den ikke tåler for mye punkttrykk på skjermen. Får den for mye trykk på skjermen, knuser denne. Garmin internasjonalt og Belanor innrømmer nå at displayet er såpass svakt at de klart anbefaler at GPS'en kun er sammen med myke ting. Det ligger er tynt glass(minner om tykkelsen på lyspæreglass) bak den trykkfølsomme delen, og det er dette glasset som knuses. Se Garmin's egen tekst nederst. Skulle du være såpass "uvøren" at du har GPS'en i jakkelomma eller sekkelomma, og displayet knuses mot mobilen eller noe - anser de ikke dette som garanti, og du må punge ut selv for din "uvørne" bruk. De reparerer visstnok ikke disse enhetene, og er du heldig kan du i beste fall få en ny enhet for 1300 + moms. Er du ikke heldig, kan du bare kaste GPS'en. Dette harmonerer veldig dårlig med deres egen markedsføring av Oregon 300, som en robust enhet hvor de bla skriver: FRA GARMIN's HJEMMESIDE OM OREGON 300 ".... This next-generation handheld features a rugged, touchscreen along with a built-in basemap......." ".....Both durable and waterproof, Oregon 300 is built to withstand the elements. Bumps, dust, dirt, humidity and water are no match for this rugged navigator....." FRA GARMIN INTERNASJONALT ANNGÅENDE DISPLAYET Thank you for contacting Garmin International. I will be happy to help you with this. The Oregon does take a little more care than other units. The Oregon screen is a pressure sensitive screen that does not have a protective cover. Most other Garmin units come with a thick plastic cover that allows it to take much more of a beating. I would always recommend placing the Oregon away from other items as enough pressure on the screen can break the display. It can withstand some drops but direct impact with the screen can be damaging. Please let me know if there is anything further I can assist you with. With Best Regards, Product Support Specialist Outdoor/Fitness Team Garmin International DET VIKTIGSTE ER Å VITE HVOR FORSIKTIG MAN MÅ HÅNDTERE ENHETEN - FOR Å VITE AT DEN VIRKER NÅR EN TRENGER DEN. OM DENNE SARTE HÅNDTERINGEN ER PRAKTISK I REELL BRUK, FÅR VÆRE OPP TIL DEN ENKELTE
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.