Gå til innhold
  • Bli medlem

orjanhansen

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Bra tips, takker! Noen som vet om det pleier å stå taxi i nærheten av stasjonen på Grua på hverdager? Eller er dette noe en bør forhåndsbestille?
  2. Takker for raskt svar! Da kommer vi nok til å undersøke de lokale mulighetene! Man føler kanskje større trygghet ved valg av norsk reiseopperatør, men regner med at de lokale er vel så bra. Jeg har også lest enkelte som skriver at det finnes andre gode alternativer på bestigninger i Afrika som er vel så fine, og ikke mindre turistifiserte, enn Kili. Har du erfaring og eventuelt andre anbefalinger på turer foruten Kili? Hvordan man takler høyden har jeg forstått er veldig individuelt, men regner med at det lønner seg å få noen ekstra dager i høyden før man går for toppen.
  3. Til alle som har erfaring med tur til Kilimanjaro! Jeg har veldig lyst til å bli med på en tur til toppen av Kilimanjaro, og har i den forbindelse noen spørsmål til deg der i forumet som har erfaring med denne turen. Selv har jeg litt erfaring med fjellturer her i Norge, men har aldri vært over 3000 m. 1. Har du noen tips til hvilke reiseselskap man bør velge, både med tanke på pålitlighet, pris og andre ting en burde tenke på? 2. Jeg har lest en del om høydesyke, og føler meg som et stort spørsmålstegn etter å ha lest en del reiseskildringer og "reklame" fra ulike reiseselskap - hvor selskapene skriver at 85-90% av turgående når toppen, mens en del reiseskildringer tilsier at kun halvparten av en del grupper når til tops. Er det noen som kan gi meg en pekepinn på hva som er det mest korrekte? 3. Når på året er det regnet for å være den beste tiden å gå turen på? Takker for alle som tar seg tid til å svare på innlegget mitt!! Med Vennlig Hilsen Ørjan Hansen
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.