Gå til innhold

Bunker

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bunker

  Turtips Nordmarka?

  Takk for gode tips! Jo da - det har blitt et par turer siden jeg fikk gode tips i forrige runde her på forumet. Jeg valgte å prøve meg på en tur som startet på Mylla, og som endte ved Elveli i Sørkedalen. Dette var en utrolig fin tur, og fikk både med meg fine steder i marka, samt morsomme utforkjøringer (tok en ganske bratt variant de siste kilometerene ned mot Elveli: var glad det var nysnø da (-. Med noen unntak ble turen omtrent som beskrevet her: Denne turen gjorde jeg på en hverdag, så det var lite folk i marka. I tillegg var en del av turen i scooterkjørte løyper. Må forøvrig også si at jeg liker meg aller best nord i nordmarka! Turen du anbefaler fra Grua høres veldig spennende ut! Er det godt merket til de ulike stedsnavnene du nevner, eller burde man ha kart med seg? Vil denne turen være på ca 30 km? Det kunne vært fint å testa ut denne turen i påsken f.eks - får håpe at snøen fortsatt ligger da. Fortsatt takk for gode tips!
 2. Bunker

  Turtips Nordmarka?

  Kart høres ut som en god plan da ja. Er ikke så godt kjent langt nord i marka, så er kart er nok et godt tips
 3. Bunker

  Turtips Nordmarka?

  Bra tips det! Du vet ikke tlfeldigvis også om det går an å spenne på seg skia ved Grua, og gå direkte herfra retning Kikut f.eks.? Eller om det er fint å gå fra Harestua stasjon i samme retning? Takk for tips!
 4. Hei skifolk, Jeg har gått noen skiturer fra Stryken, som har endt opp i Maridalen og Sørkedalen. Syntes dette har vært fine turer, og en fordel at turen går én vei nå når jeg ikke har bil. Det kunne være spennende å fått til noen enda litt lengere turer fra f. eks Grua, og gått i retning Maridalen. Er det noen som har gjort noe lignende dette? Da jeg ikke har bil er jeg avhengig av kollektiv transport, og syntes at noen av de beste turene har vært med utgangspunkt fra Gjøvikbanen (start fra Movann eller Stryken) Jeg har ikke klart å finne noen turtips f. eks fra Grua/Harestua mot Kikut/Maridalen o.l. Hvis noen har noen tips til skiturer i fra nevnte område tar jeg gjene i mot tips! Er det merket/skiltet skiløyper på denne distansen? På forhånd takk til tipsere! Mvh Bunker
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.