Gå til innhold
  • Bli medlem

JW

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om JW

  1. Trolig. Det virker som det var mønsteret på fjellskoene som forårsaket mest slitasje. Ville vindusfilmen du bruker tålt slikt, eller er tror du det er ca. samme slitestyrke? Jeg likte å kunne sette fra meg sekken på et tørt underlag, så jeg er fremdeles usikker på om jeg skal beregne plast til inngangspartiet på neste forsøk. Forøvrig leker jeg også med tanken på å bruke dekkfolien til å lage et slags "frittstående fortelt", ettersom teltet mitt knapt har noe fortelt å lagre utstyr i.
  2. Fant ikke noen større størrelser, så jeg endte opp med å prøve noe av den sorten her. Det funket ganske greit. Duken holdt fukten unna og veide bare 50 gram, men den tålte ikke så veldig mye. Hadde fått en del hull ved inngangspartiet etter tre netter, så jeg kvittet meg med den. Jeg tror plasten tok litt skade av at jeg strakk den da jeg forsøkte å tilpasse den til teltet mitt (Salewa litetrek III), så tenker å skjære ut et nytt stykke og prøve igjen. Hadde håp om å prøve å bruke presenningen som ly ved kortere raster også, men det ble ikke noe av.
  3. Jeg har lyst til å skaffe en bunnduk til teltet mitt, slik at jeg kan sette det på våte underlag uten å måtte deale med fukt. Etter litt research virker det billigste og letteste alternativet å være "polycryo", som visstnok er det samme som vindusfilm. Hvordan gjorde du det for å lage en bunnduk av produktet du linket? Det virker som folien er selvklebende. Var det noe problem? Målene er 1,7 x 1,5 m. Festet du sammen flere stykker for å få en stor nok duk? Evt. kjenner du til andre steder hvor man kan kjøpe samme materiale i andre størrelser? Plasten krymper med varme. Varmebehandlet du den før du lagde duk av den?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.