Gå til innhold

Vandrenisse

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vandrenisse

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Etter å ha testet med en kommune har jeg akkurat kjøpt full lisens fra Kartmannen. Primært skal dette brukes på klokke og i Basecamp, men jeg har et potensielt dumt spørsmål: Er det mulig å se disse kartene i en app på mobilen på noe vis i tillegg?? Hadde vært kjekt med større skjerm noen ganger, men har ikke behov for en dedikert GPS-enhet i tillegg til klokka.
 2. Fikk 15% rabatt hos Outnorth så da ble det handel der. De hadde det på lager også. 👍
 3. Det var jo forsåvidt et relativt generisk tips, men takk uansett. 😉 Størst rabatt/billigst pris ser ut til å være hos bergfreunde.no; kr. 6024,-. Riktignok ser det ut til at MVA kommer i tillegg, og da er vi oppe i ca. 7500,- totalt (fri frakt). Hvis de sender fra Tyskland kommer sikkert tollgebyrer m.m. i tillegg også. Så da er det kanskje ikke den tusenlappen billigere likevel. Noen som har erfaringer med denne leverandøren? De er helt ukjente for meg... (3 av 5 stjerner hos Trustpilot er jo kanskje ikke allverden tillitvekkende...?)
 4. Det har blitt mange dagsturer i fjellene de siste årene, men det er (altfor) mange år siden jeg var på overnattingsturer i telt. Jeg har ambisjoner om å ta opp igjen dette i forhåpentligvis økende grad fremover, og dette forumet har vært til god hjelp og inspirasjon så langt. Mange vurderinger som skal gjøres på selv småting! Men det jo gøy det også, selvsagt. 😊 Etter mye frem og tilbake har jeg bestemt meg for telt: Exped Orion III UL. Spørsmålet mitt til dere erfarne telt- og utstyrsshoppere er rett og slett: Hvor kan det være best å kjøpe dette teltet? Tenker ikke nødvendigvis på prisen, da den ser ut til å være den samme alle steder(?); kr. 8499,- i skrivende stund, men om det er noen forhandlere det er kjekkere å forholde seg til enn andre? Takknemling for alle tips og innspill!
 5. Beklager, 7000,- / år er selvsagt for hele CC-pakken. Jeg bruker programmene mye så det er forsåvidt verdt det, men synes likevel det er litt i overkant dyrt.
 6. Øke prisen?? Er ikke 7000 i året nok? 😲 (Dumt spørsmål.. Det blir vel aldri nok...) Trist at On1 ikke svarer til forventningene. Det ser bra ut på papiret, men slik er det jo med mye. Jeg prøvde det såvidt i fjor en gang, synes det oppførte seg bra/kjapt nok da. Slapp i alle fall å gå innom Haukeland etterpå. 😀 ...Men det har kanskje endret seg i negativ retning. Det er jo relativt nytt og tilsynelatende i konstant utvikling.
 7. Har du tatt en titt på ON1 Photo RAW? Ikke abonnements-basert og det får gode kritikker (i alle fall de jeg har sett). Prisen er heller ikke ille. Link: https://www.on1.com/ ON1 Photo RAW 2019.5 will give you the features photographers use the most from the Lightroom and Photoshop worlds in a single application. Jeg er for opphengt i Lightroom selv, men hvis dagen kommer der jeg seriøst vurderer å skifte hadde jeg tatt en lang og grundig titt på ON1.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.