Gå til innhold
 • Bli medlem

Anja Drews

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anja Drews

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har ikke kommet så langt med mine reiseplaner. Tenkte at jeg skal fly til Cape Town, hvordan videre er ikke bestemmt. Men Jeg skal i alle fall avslutte reisen med en 9 dagers ridesafari i Dinaka området.
 2. Noen som har reist i sör Africa og har noen gode tips? Skal reise ditt i september/oktober og väre der i 5 uker. Tanken er a reise fra backpacker til backpacker. Hvordan er det som kvinne som reiser alleine? Er glad hvor hver tip
 3. Det er nennt "66North" klær. De ser ikke bare fint ut, de er også kjempe behagelig å ha på seg! Og ikke minst god kvalitet. Men jeg personlig synes ull er best å ha med på turen,man vet aldri med været på Island... Og islandske genser er helt topp! Lykka til med turen, Island er bare helt topp! Har du plass i bagasjet, må du nesten ta et bok fra Arnoldur Indirdason med....
 4. Er helt enig med Vandrefalk, Bjøllåvatn er helt topp! Har gått turen fra Bjøllånes langs E6 til Saltfjellhytta-Bjøllåvasstua- Tverbrennastua og synes den er å anbefale. Det er en DNT sti, men lite folk. Ikke langt fra Tverrbrennastua er det bussforbindelser til Bodø. Lykka til!
 5. Gleder meg å få berettelser fra turen!
 6. Ja, da, det finns hestefolk her i forum. Å ri i fjellet er helt fantastisk, men ikke bestandig så enkelt med myr, oppakkning, du må jo også ta gjerde til hestene med osv. Men å plane noe slikt er spennede! Jeg red fra to år over Saltfjellet, og det er en helt fantastisk tur som kan anbefales på det varmeste. Jeg er desverre ikke kjennt i dit området, så vanskelig å komme med tips da. Lykka til!
 7. Fra Palmerston North er det ikke langt til sørøya. Båten fra Wellington går til Picton,trivelig sted synes jeg! Der har du Marlborough Sounds med Queen Charlotte Walkway www.qctrack.co.nz Eller litt lengre mot øst er den velkjennte Abel Tasman Nationalpark [Hidden Content] Har gått en dagsetappe på costal track,men var litt skuffet. Var for mye folk, og jeg utstyrt med fjellsko var litt feil på plass,mange hadde bare slippers på seg... Kanskje jeg hadde litt for høye forventninger... Trivdes bedre i Marlborough Sound!
 8. Har vært på NZ i begynnelse fra året,kan bare sie at du kan glede deg på et flott land! I området fra Palmerston North vet jeg ikke noe spesiellt, men nord fra der finns Tongario Natjonalpark.Den er veldig kjennt, og det er sikkert mange som er på tur i dette området. For mer info prøv [Hidden Content] Så er det nordvest fra Palmerston North New Plymouth med Egmont Nationalpark.Den er mindre kjennt en Tongario,men som jeg har hørt fra andre,lønner det seg! [Hidden Content] Det finns bussforbindelser mellom disse steder, men det er også mulig å f
 9. Hei! Jeg er nytt i dette forum,og har lest meg litt gjennom de forskjellige NPL turer. Har selv planer om å en NPL tur, men det skal for en gangs skyld være med hest. Er det noen som har ridet NPL og har noen gode råd,eller kan hjelpe meg med ideer,tips og tanker?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.