Gå til innhold

Marius89

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Hadde vært kjekt med superlett telt. Tar mindre plass, veier lite på lange bæringer og lager mindre lyd pga den fine duken. Aner ingenting om Vaude desverre. Kanskje andre som har erfaring med Vaude?
  2. Ser selv på dette teltet. Særlig prisen som lokket. Ser ut som om det ikke har innertelt desverre. Da samler det seg ofte mye kondens inne i teltet og man blir våt.
  3. Noen som har erfaringer med Vaude power lizzard SUL 2-3P? Jeg vurderer teltet opp mot Helsport Ringstind supertlight 2. Forskjeller: Teltene virker i utgangspunktet ganske like, men har en del ulikheter i materialer og utforming. Helsport har produsert i Nylon mens Vaude har produsert i polyamid. Vaude oppgir 3000 mm vannsøyle både på ytterfeltet og bunnduken, mens Helsport oppgir 2000 mm vannsøyle på yttertelt og 3000 mm på bunnduken. Vaude har lufting i begge ender av ytterteltet, mens Helsport har lufting ved inngang og i fotenden. Vaude ser ut til å veie ca 100 g mer. Bruk: Jeg tenker å bruke teltet alene på padleturer i fjellet og ved sjøen.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.