Jump to content

kira

Aktiv medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kira

 1. Har ei slik nettingkøye fra OBS, og i kombinasjon med liggeunderlag og fjellduk er dette en utrolig digg! Hehe, så fort man mestrer det å komme seg opp i hengekøya og har fått de nødvendige tinga innen rekkevidde er det bare å "kick back" å nyte natten! Fungerer også utmerket uten fjellduk for de som ikke er helt prippne på å gynge litt i vinden å bli litt våt på nesa. Min erfaring med "ryggen" etter ei natt i køya er igrunn positivt, kan være sliten som fy etter sekken, men dagen etter er den fin som ny! Så under tregrensa er jeg fullstendig frelst av hengekøya mi, er så glad så glad i den!
 2. kira

  Sesongbasert?

  Hva jeg mener med brevandring veit jeg vel ikek sjøl engang:) Isklatring er vel det samme som den breklatringa, det er vel da det og egentlig bare få muligheten til å oppleve og utforske en bre. Er jo ellers glad i å ferdes på fjell og i skævv, mest til fots da. Vil helst ta et brekurs slik at jeg i det minste lærer meg hvordan en skal oppføre seg på breene. Hva er de forskjellige måtene en kan leke rundt på en bre?
 3. Har kikka litt rundt, men ikke funnet noe spesielt på det. Er brevandring sesongbasert? Ville jo ikke tro det, men de sidene jeg har funnet som tilbyr brekurs, arrangerte turer etc har jo en sesong som går ut august. Noen som vet? Har null erfaring med brevandring, men er utrolig interessert i å prøve! Tar imot all tilbakemelding med stor takknemlighet!
 4. møllpauk -> jordrotte Uttrykk fra hedmarken:) Hehe, spør du en svanske om hva nordmenn kaller "ekorre" så blir svaret "Tallefjant":)
 5. Hajern er nydelig å padle i, Merkedammen er også et alternativ.
 6. En annen mulighet (som også er billig å har lav vekt) er å bruke sånn varmeteppe man i utgangspunktet bruker til førstehjelp. Bare å søke på "thermal blanket":)
 7. Eneste å tenke på er vel at vi jenter i utgangspunktet må trekke fra 5-10 grader på komforttempen som er oppgitt. Hehe, ikke det morsomste å innrømme:) Helsport har en type som man kan få i kort versjon, mener det er Alta den heter. Funker fint i min erfaring, og jeg er 167 så kan ikke være store forskjellen:)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy