Gå til innhold
 • Bli medlem

Tor Arne Bartholdsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tor Arne Bartholdsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kipara tar nå inn Char i størrelse 230, så jeg prøver meg på den
 2. Hvor lang tid brukte du på den turen?
 3. Åja sånn ja. Jeg har hytte ved Leirbotnvannet og tenkte å gå litt i omrdet rund og se om jeg klarte å få meg noen storrøye og ørret. Snakket med han på Kipara og han har nå bestillt inn noen båter som er i 230 størrelsen som jeg tror skal passe helt perfekt. 220 ble akkurat litt for liten og 250 var alt for stor for meg. Gleder meg i alle fall veldig til første fisketur med den. Har tittet litt på kartet på vann rundt Stilla, det er jo flott der oppe. Kom gjerne med tips til gode packraft elver eller omåder for fiske, jeg fisker det meste foruten om anodrome fisker
 4. Sa bra at du sier det, fant ut at den var den likaste. Har du kvitta deg med Kiparaen siden du sier at du har hatt, evetuelt hvorfor?
 5. Tusen takk for svar. Etter å fundert lenge så har jeg gått for å kjøpe en ferdig packraft fra Kipara. Med det samme jeg ønsket å ha en med sprut-trekk så ble det automatisk litt dyrere og vanskeligere tror jeg. Men det er mulig jeg lager meg en senere som er ultralett for kortere turer hvor jeg vet hvordan været vil være
 6. Er det vanskelig å sette dem sammen syntes du?
 7. Selvfølgelig. Men kanskje det finnes andre utfordringer med design eller metoden de settes sammen på. Vuderer veldig et slikt DIY sett selv. Og siden jeg har tenkt å gå flere dager innover fjellet så haddet det vært greit om de er robuste sammenlignet med alpacka sine.
 8. Jeg må bare spørre dere som har brukt disse en stund nå, er de robuste nok til at dere kunne ha tatt de med på turer over flere dager?
 9. Takk for svar. Er litt viktig å kunne strekke ut beina og når 220 er i grenseland så får vi heller øke litt. Jeg kan ikke uttale meg for oss alle i gruppa men jeg tror de også vil bruke denne mest til fisketurer til vann som er langt å gå til. Vekta er ganske viktig for min del mtp de avstandene vi går, men vil heller ikke ødelegge for mye på komfort-biten.
 10. Jeg og 3 andre har tenkt å skaffe oss Packraft, og vi ser på Kipara Char. Så er spørsmålet litt angående størrelse, to av oss er 178-180 høy med en lenge på ca 106 cm fra ræva til hælen (sittelengden). Er Kipara char sin 220 fin størrelse for oss? Tanker vi har rundt det er at den ikke blir lengere enn vi trenger men heller ikke ukomfortabel å bruke. Jeg har det for meg at 250 størrelsen kan være for lang og det ikke er lett å finne en god "sittestilling".
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.