Gå til innhold

Fjellløp

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fjellløp

  Hoodie til varmere dager

  Dere er inne på noe og bekrefter på god vei det jeg er bekymret for, Polartec blir nok for varmt ja. Skjorte var forøvrig også et genialt forslag! Alternativt kan jeg selvsagt bruke noe av det tekniske jeg bruker i løping på fjellturer også, men de har en tendens til å kjøle deg ned når det blir variasjoner i aktivitetsnivå slik det blir ved fjelltur - dette fungerer selvsagt optimalt under løping.
 2. Fjellløp

  Hoodie til varmere dager

  Hallo. Er på utkikk etter hoodie eller genser til bruk på varmere dager (20° og oppover) for vandring i fjellet. Har sett på Norrøna Super Hoodie som ser knall tøff ut, er komfortabel og har fin passform - men den er laget i Polartec Power Det/Stretch som jeg er usikker på om kan bli for varmt (og klamt) i tiltenkt bruk, noen som har erfaring? Har dere eventuelt andre anbefalinger?
 3. Fjellløp

  Skikkelig varme ullsokkar

  Hvis det er to år gamle vernesko du bruker skyldes kulden garantert skoene. - Det har for det første vært en rivende utvikling på vernesko på ti år. - Sannsynligvis er innerforet slitt rundt vernetåa i stål slik at den ligger rett over tærne og driver kulden inn i skoen. - Sålen er nok både morknet og slitt såpass at den fører mye kulde inn i skoen. Tror nok du må investere i nye vernesko har kommet noen knall gode Jalas vintersko som nok er midt i blinken for deg.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.