Gå til innhold
 • Bli medlem

JonasAndre

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  35
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om JonasAndre

Profile Information

 • Sted
  Tromsø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Slipte den ned, deretter rustfjerner på. Lakkerte den med utbedringslakk fra biltema. Du kan også bruke varmebestandig lakk.
 2. 3dl varmt vann, halv pose sitronsyre og en skvett zalo sånn ca. La brenneren ligge i dette og skrubb den underveis med f, eks stålull. Pass på at den ikke ligger så lenge at messingen begynner å bli rød.
 3. Beskytter i bunn og grunn lakken mtp søl under forvarming etc.
 4. Ja, så det i ettertid. Får se på det som "kronen på verket" 😂
 5. Ja, O-ring fra biltema vet jeg passer pumpestang uten lærpakning. Var de andre pakningene jeg tenkte på. Blir fort dyrt dersom man må kjøpe rep-kit hver gang. Men jeg har funnet ut at det er like greit å lage pakninger selv. Kjøper gummi fra biltema å bruker originalpakning som mal.
 6. Ja, var det jeg tenkte. Kjenner til disse karene. Hadde vel håpet at du skulle si noe sånn som: "biltema, chlas ohlson eller lignende har pakninger som faktisk passer" 😅
 7. Ja, de er nesten ustanselige. Hvor kjøper du pakninger? Jeg har til nå laget gummipakninger selv.
 8. Ja. Den er solid. Trenger å smøre pakninger en sjelden gang. Thats it. Denne er jeg trofast mot. Ja, ble noen timer i boden. Var mye host og hark i starten, men nå brenner den helt nydelig.
 9. Ja, det er for ille at noen slenger disse på dynga. Dette er en primus jeg er trofast mot. Spesielt på vinterturene mine. Ølboks trikset er genialt 😉
 10. Fin kveld i "furtebua". Nå er primusen renset i syre, byttet deler, polert og lakkert. Slik primuser holder i årevis med litt vedlikehold.
 11. Gammel tråd, men husker du om du opplevde at du ble veldig våt i explorer 42? Dette er vel en packraft uten spruttrekk? Vurderer en explorer 42 selv.
 12. Denne var kul. Holder på med en som ligner litt. Morsomt tidsfordriv.
 13. Fungerer som trangia brenneren. Har aldri opplevd at vinden klarer å slukke noen av brennerne. Den som fungerer best mot vind er vel den med veke i. Skule den velte så vil rødspriten ikke renne ut. Vindskjerm er å foretrekke uansett synes jeg.
 14. Tøft. Morsomt med noe eget. Skal prøve en ny variant med hullene lenger ned.
 15. Ja. Det var av cola boks varianten. Utrolig hva tomgodset kan gjenbrukes til. Men jeg blir nok aldri noen stor forbruker av rødsprit. Synes det soter alt for mye.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.