Gå til innhold
  • Bli medlem

Matti

Aktiv medlem
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Matti

  • Bursdag 13. okt. 1983

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Nylige profilbesøk

688 profilvisninger
  1. Hei. gammel tråd, det er helt riktig:) faktisk husker jeg det godt ja, at man kunne bli ganske våt når man padlet alene. Men Dersom man var 2 stk var det ingen problem da man holdt åren ene siden av vannet å slappe å svinge den frem og tilbake. fordeler og ulemper med trekk også da, så dette må man jo bare vurdere ut fra bruksområde sine tenker jeg..
  2. Matti

    Leir-sko

    15,49 ja... va jo kanskje ikke så galt...
  3. Matti

    Leir-sko

    ok..ja si ifra, om frakten ikke blir gal bestiller jeg også disse tror jeg:)
  4. Matti

    Leir-sko

    flott, si ifra om du finner en butikk som selges disse,i inn eller utland...
  5. Matti

    Leir-sko

    Disse så jo fantastiske ut:) ikke og få kjøpt i norge noen plass??
  6. Matti

    Leir-sko

    Hei. tenkte det hadde vært urolig deilig og ha noen lette leirsko med i sekken på tur, noe som ikke veide mange gram og som tok lite plass i sekken.. det og komme fram til leiren etter mange timers gange og få av seg fjellskoene er en fantastisk god følelse, men sliter litt med og finne noen gode alternativ til hva jeg kan kjøpe i denne kategorien.. joggesko blir fort litt for store og ha i sekken, tøffler blir kanskje litt vel åpne og ha på bena, så hva kan jeg bruke, noen som har tips? Mvh Mats
  7. Heisann Tilbake fra en 4 dagers fjelltur med exploreren 42. her er mine erfaringer: Kan ta det positive først: -Båten var superlett og pakke med i sekken med åre og alt. -rask og blåse opp og pakke ned.veldig rask faktisk. -glimrende som transportmiddel for 2 personer med 2 store sekker. -hardfør som bare F.... den båten der, paddlet over steiner i elven,dro den noen noen kilometer over svaberg og lyng og spisse busker og diverse, nesten ikke en bruksripe i den engang(samboren min var 100 sikker på at vi hadde laget hull i den flere ganger)hehe -jeg endte opp med 4 ørreter på turen, samtlige var over 1 kilo, noe som ikke hadde skjedd uten båten da vi kom oss til en øy der vi campet og hadde supre fiskeforhold. -båten var lett og paddle når man var 2 stk, fikk god fart og vi gjorde unna 4-5 kilometer med paddling og gåing på 2 timer uten pes. Så det negative: -Båten ble hakket for liten for 2 personer med 2 store sekker når det kom til og fiske underveis med alt utstyret ombord, det ble bare for trangt rett og slett. -Jeg vil si båten er perfekt for en mann med stor sekk og hund. Eller om man kun ønsker og bruke den som transportmiddel for 2 pers og 2 sekker. Båten selges da jeg ikke syntes den ble optimal for vår bruk. Vurdere enten 2 Deali, eller eventuelt en Gnu, får tenke litt på det. Har lagt inn en annonse i kjøp og salg tråden her på forumet.
  8. Heisann. Liten oppdatering av min bestilling fra Usa. Levertingstid til Kristiansand fra bestillingsdato ble 10 dager, men da var alt jeg bestilte lagervare hos dem. Betalte 10937 kr inkl Mva,Fortollingsgebyr og levering. (Mva+Tollgebyr kom på 2153 kr for min del) Jeg kjøpte altså en explorer 42, 10 stk ekstra festepunkter, packtach system,ekstra lappesaker og en carbon kayakkåre, 4 delt, som kan gjøres om til 2 paddleårer. Blir en 4 dagers telttur på fjellet til uken på meg og fruen, det blir en vandre/fiske/paddletur , så da skal vi nok få testet båten godt og se om den fungerer til vårt bruk. Kommer tilbake med synspunkter og erfaringer på explorerern til 1 og 2 manns bruk på fjeltur og stille vann paddlinger. Foresten, hvordan legger man ved bilder her? klarte ikke og finne helt ut av det.
  9. Jeg har bestilt fra Usa, explorer 42, men det var hovedsakelig fordi de hadde bedre utvalg av tilleggsutstyr(festepunkter,lappesaker og div) og ikke minst var en GOD del billigere på åre som jeg måtte ha... For Packrafting.com sin del ville jeg absolutt anbefalt de og selge mer ekstra utstyr til båten, gi folket litt valgmuligheter, da hadde nok jeg bestilt av dem. Liker Rodrig som de selger da, det er jo kun og få kjøpt hos dem, men jeg sende mail og lurte på om denne passet til explorer 42, da svarte de raskt at "den passer ok, men er spesialtilpasset for liama og yak"... Håper de utvikler en som passer til explorer 42, da har de en kunde i meg i alle fall ... kan da ikke være store justeringer som skal til for og få den til og passe perfekt til explorerern.
  10. Gratulere med båt i hus:).. Hvordan ble det med toll, og mva og og alt det der?.. Jeg betalte 8600 til alpacka ved bestilling , men usikker på hvor mye det blir til slutt ..
  11. Tja, si det... Skal jo i teorien fungere bra da...
  12. Vist du tenker på Patch`n Go så er ikke det et lim som anbefales til og lime på ekstra fester med....værtfall i følge alpackaraft.com sine hjemmesider.
  13. Euda, det var lenge og vente på båten, men skal forhåpentligvis få mye glede av den i mange år fremover så da får jeg tåle noen ukers leveringstid:) Jeg kommer til og forsøke og lime på ekstra fester til og sette stangen i når jeg skal dorge, tenker det må være mulig og sette en stk nærme bunnen av båten på innsiden, og en litt lengre opp på innsiden av båten, som jeg bare kan sette stangen nedi når jeg skal paddle. Noen som har forsøkt seg på noe lignende? Er klar over at jeg bør benytte spesial lim som de anbefaler, men har ikke funnet noen som vil sende dette til norge fra usa da det er brannfarlig. Tenkte meg innom paddlespesialisten idag og høre om de hadde noe lim og anbefale.. Noen her som har brukt et lim som holder godt?... vet om aquaseal men det er vel ikke helt 100 % og bruke har jeg lest.
  14. ble explorer 42(Blå) på meg, åre, 10 ekstra fester, Packtach System, lappesaker og glidelåssmurning.... Sjekket med kundeservice at de hadde alt på lager, hvor lang leveringstid kan man forvente seg da?
  15. Aha, okei... Måtte bare forsikre meg at det ikke var noe svindel faenskap på gang. Flott at de har satt ned prisen på 42 nå, men jeg trenger fortsatt en del modifiseringsutstyr som de ikke selger på den norske siden, så da må jeg bestille 42`en fra utlandet alikavel. Noen gode tips på ting og kjøpe med når man først skal bestille fra www.alpackaraft.com siden?? Åren er en selvfølge.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.