Gå til innhold

Jonas Paulsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jonas Paulsen

 • Rang
  Jonas
 • Bursdag Juli 26

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Når jeg leste dette kom jeg på at vi byttet til oss litt forskjellig når jeg var i Kosovo, husker ikke så mye, men siden du nevner Amerikanske, så kan jeg si at Drytecen var langt bedre. Fikk imidlertid tak i Franske, og de kan som kjent mat, mener det var andelår , gr ønnsaker i rødvinsaus med potetpuré, men det kan vel knapt kalles MRE når det kommer i en eske med tre alu-former som skal varmes
 2. Hei, Lurer på å kjøpe ny 3-sesongspose ettersom den gamle ajungilak iglooen begynner å bli litt smal rundt skulderne (tror den har krympet på de 20 årene jeg har hatt den) Ser at det finnes både en som heter Kompakt MTI og en Nordic OTI, som har ganske så tilsvarnede spesifikasjoner. Lurer derfor på hva som egentlig er forskjellen på disse siden kostnaden er en del forskjellig. https://www.magasinet.no/mammut-ajungilak-nordic-oti-3-season-wide-195l-sovepose https://www.magasinet.no/mammut-ajungilak-kompakt-mti-3-season-wide-195l-sovepose Sånn jeg ser det er temperaturgrnesene like, vekten er nær sagt lik og pakkvolum er likt. Er det noen fordeler med MTI kontra OTI som jeg ikke ser?
 3. Til opplysning så bytta jeg den inn her om dagen og kjøpte en omnifuel for 1599 på prismatch hos g-sport. Synes ikke det å slippe å bytte dyse er verdt det når man ikke blir fornøyd. Primusen brenner bedre på alle typene drivstoff, da kan jeg bruke ett minutt på å bytte dyse.
 4. Så lenge man vet hva som funker så klarer jeg meg, men det var jo i utgangspunktet muligheten til å brenne flere typer fuel uten dysebytte som var salgsargumentet, så det er jo litt irriterende når akkurat det ikke funker så bra som det kanskje burde. Bruken er tiltenkt matlaging i hvedsak, og på det så virker jo "simmer control"-en på polarisen å være fin, men da blir det primært bensin og sekundært parafin. Synes den funket greit nok når den fikk litt varme i seg og når den brant med middels varme, så overlever nok. Det er jo 100 dager fornøydgaranti, så jeg kan teste en del lenger før jeg eventuelt tar den med tilbake.
 5. Jeg hadde egentlig planer om å brenne parafin på den, men ser det nevnt flere steder at bensin er best, må vel også si at jeg synes parafinen "fappet" litt mer enn det jeg likte også. Burde kanskje lest her før jeg kjøpte, men da har jeg lært det Er renset bensin det samme som alkylatbensin? Og hvor stor er egentlig forskjellen på renset og vanlig blyfri bensin?
 6. Jeg fyrte den netopp opp og prøvde å skru etterpå, funka kjempebra, så nå er den løs
 7. Jeg kjøpte en Optimus Polaris Optifuel i går, tenkte jeg skulle teste den med adapter til stormkjøkken, men skruen i bunnen sitter så hardt fast at når jeg prøver å skru den løs så blir det merker i skruen (og hvis jeg tar i mer regner jeg med jeg drar i stykker hele driten) heller enn at den løsner. Noen som har støtt på samme problem, og som har noen tips? Et annet spørsmål: Hva slags drivstoff foretrekker dere på denne brenneren? Og enda et: er det bare jeg som synes vindskjermen er merkelig og at åpningene ikke passer som de burde? Jeg har googlet bilder og det er samme vindskjerm som på de jeg ser, så jeg har ikke fått feil.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.