Gå til innhold

Jonas Paulsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jonas Paulsen

  Bunnskruen på ny Polaris Optifuel sitter fast

  Til opplysning så bytta jeg den inn her om dagen og kjøpte en omnifuel for 1599 på prismatch hos g-sport. Synes ikke det å slippe å bytte dyse er verdt det når man ikke blir fornøyd. Primusen brenner bedre på alle typene drivstoff, da kan jeg bruke ett minutt på å bytte dyse.
 2. Jonas Paulsen

  Bunnskruen på ny Polaris Optifuel sitter fast

  Så lenge man vet hva som funker så klarer jeg meg, men det var jo i utgangspunktet muligheten til å brenne flere typer fuel uten dysebytte som var salgsargumentet, så det er jo litt irriterende når akkurat det ikke funker så bra som det kanskje burde. Bruken er tiltenkt matlaging i hvedsak, og på det så virker jo "simmer control"-en på polarisen å være fin, men da blir det primært bensin og sekundært parafin. Synes den funket greit nok når den fikk litt varme i seg og når den brant med middels varme, så overlever nok. Det er jo 100 dager fornøydgaranti, så jeg kan teste en del lenger før jeg eventuelt tar den med tilbake.
 3. Jonas Paulsen

  Bunnskruen på ny Polaris Optifuel sitter fast

  Jeg hadde egentlig planer om å brenne parafin på den, men ser det nevnt flere steder at bensin er best, må vel også si at jeg synes parafinen "fappet" litt mer enn det jeg likte også. Burde kanskje lest her før jeg kjøpte, men da har jeg lært det Er renset bensin det samme som alkylatbensin? Og hvor stor er egentlig forskjellen på renset og vanlig blyfri bensin?
 4. Jonas Paulsen

  Bunnskruen på ny Polaris Optifuel sitter fast

  Jeg fyrte den netopp opp og prøvde å skru etterpå, funka kjempebra, så nå er den løs
 5. Jeg kjøpte en Optimus Polaris Optifuel i går, tenkte jeg skulle teste den med adapter til stormkjøkken, men skruen i bunnen sitter så hardt fast at når jeg prøver å skru den løs så blir det merker i skruen (og hvis jeg tar i mer regner jeg med jeg drar i stykker hele driten) heller enn at den løsner. Noen som har støtt på samme problem, og som har noen tips? Et annet spørsmål: Hva slags drivstoff foretrekker dere på denne brenneren? Og enda et: er det bare jeg som synes vindskjermen er merkelig og at åpningene ikke passer som de burde? Jeg har googlet bilder og det er samme vindskjerm som på de jeg ser, så jeg har ikke fått feil.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.