Gå til innhold
 • Bli medlem

El Chris

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om El Chris

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jupp! Tarptent sa det kommer i februar. Hvilke Locura-stenger bruker du? Tror jeg skal forsøke med stavene først, men greit å vite at jeg har alternativer dersom det viser seg å ikke være noe for meg. Og hvilket innertelt bruker du på Notchen? Opplever du teltet som trekkfullt sammenliknet med andre 2-veggs telt? Frister jo veldig å få med både kjøkken og gang til den vekta.
 2. Enig! Innertelt er også fordelen med Notch fremfor de to andre kandidatene. Mistenker det kan være kjekk rasteplass midt i mygginfernoet. Ja, det er nok en av minusene med gåstav-oppsettet at man risikerer å knøle ekstra mye med plassering/plugging. Mistenker også at ikke de er like vindstabile, men det forblir en spekulasjon fra min side. Ikke i denne omgang, men fin vekt. Blir nok litt lav. Takker så mye for innspill folkens!
 3. Sant, men tror de syr hele greia på mål dersom du ønsker det. Vet at EE quiltene historisk har vært kritisert for fyllmengde og faktisk komforttemperatur, men dette skal visstnok være på stell nå (?).
 4. Jeg har en quilt fra polske Cumulus som jeg veldig fornøyd med (modell 350). Jeg fikk den sydd i large/wide og med hydrofobisk dun for å unngå dunkollaps i fuktige omgivelser. Synes selv den har levert strålende så langt, også i 2-3 grader med heftig kondens, men har ikke presset den lavere. Cumulus trekker også polsk mva fra prisen når de sender utenfor EU, så prisen blir ikke så verst tatt i betraktning kvaliteten du får. [Hidden Content]
 5. Det kan godt hende du har rett i det! Jeg har ikke mye erfaring med slike telt, så det var mest et forsøk på humor men samtidig ikke. For meg virker det som et skikkelig pes å slå opp slike telt i regnet, men det handler nok mye om hva man er vant med. Selv har jeg mest erfaring med tarp og hater å tre teltstenger og å krype under duken for å feste innertelt o.l., til det er knærne mine dessverre alt for såre etter en dagsmarsj. Så hvis jeg kan gjøre mesteparten av jobben stående, så foretrekker jeg det. Men igjen, jeg har ikke mye erfaring i fjellet og jeg ser for meg at det kan være mer kre
 6. Tja, jeg sover jo egentlig mest i fosterstilling da
 7. Tiger Wallen var på lista en stund, men jeg er personlig skeptisk til materiale i ytter- og bunnduk (0.34 og 0.51 oz/yd2 DCF). I tillegg er jeg lat og vil nødig slå opp et kuppeltelt regnet.
 8. Jeg har vurdert det, men må si meg skeptisk til høyden. Er 190cm og minstekravet er å kunne sitte oppreist inne i teltet, tror det blir for lavt? Pratet med Tarptent nå og vekta på Notch med delvis solid innervegg er nærmere 590g, så medregnet gåstaver er vekta omtrent det samme på de to telta.
 9. Godt tips! Skal se nærmere på Bonfus. Sikler også på et Superlight til komfortbruk med madammen, har sett mange her inne lovprise disse teltene.
 10. Her var det mye fornuftig, takk så mye for innspill! Er ikke den minste over skuldrene, men sover stort sett på siden. Får teipe opp en "modell" på stuegulvet og kjenne litt på det, leit å bruke så mye penger på en tvangstrøye i Dyneema Stavene jeg skal teste ut denne sesongen veier ca. 310 gram: [Hidden Content] Har ikke gått så mye med staver før, men de gangene jeg har brukt de så føler jeg meg mindre sliten dagen etterpå, men det kan jo bare være mentalt. Har selv et Nordmarka (?) telt fra Helsport på noen kilo og det funker egentlig fint, men liker jo tank
 11. Heisann, Som tittelen viser er jeg på utkikk etter et LETT telt til bruk i Lofoten og til fjellvandring i Jotunheimen og Rondane sen vår til tidlig høst. Jeg har lest mye både her på forumet og ellers, men skulle veldig gjerne fått andres perspektiv på hvilke behov og utfordringer som vil gjelde mitt eget bruksområde. Jeg holder meg som regel under tregrensa og har lite erfaring med fjellvandring og medfølgende utstyrskrav. Planen er derfor å prøve seg på noen rolige turer (3-5 dager) til sommeren og jeg tenkte derfor å forhøre meg med folk som har erfaring fra norske forhold i som
 12. Dobler heller vekten enn å kjøpe en dedikert pose for temp 6+ til - 2, men skjønner hva du mener. Veldig spent på erfaringene du gjør deg, forhåpentligvis gir reactoren nok til et par minus hvis man har på seg baselag i ull og evt en mid layer jakke.
 13. Har du fått testet denne komboen? Kunne tenke meg å utvide komfortgrensen på denne posen, så hadde vært gull verdt å få høre dine erfaringer.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.