Gå til innhold

SindreB

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. SindreB

  Problem med ising, Rottefella chili

  Jeg har god erfaring med brun pakketape. Annen glatt tape fungerer sikkert også.
 2. SindreB

  topphastighet på sykkel?

  Husker godt at sykkelcomputeren viste 70.4 engang i 1997 på vei ned Tømmerdalsveien i bymarka (Tr.heim) med absolutt max pedalhastighet og nedoverbakke. Heldigvis var grusveien slett og hardkjørt.
 3. SindreB

  Fiske i Trollheimen

  Jeg kjenner ikke til fiskemulighetene der, men kanskje kan dere får bedre respons fra http://www.fluefiske.net
 4. Jeg synest dette ser ut som en dårlig utført jobb. Hvis det er slik at skruen dras ut av hullet kan det kanskje være at: - Det er montert i gammelt hull uten skikkelig forarbeid - Det er borret for stort hull i forhold til skrue - Skia di har et dårlig kjernemateriale Uansett ville jeg tatt de med tilbake til butikken. Lykke til!
 5. Hei, Valg av sko og binding er fornuftig. Men jeg vil ikke anbefale kombinasjonen stive ski + nybegynner. Du skriver jo at du aldri har kjørt før. Men hvis du er god på alpint og har kraft i låra kan du kanskje slå til. Som nybegynner på telemark vil du ha mye mer morro med ei mykere mer allround ski, og om et par sesonger er du kanskje klar for en XL og 60km/t+ skjærende svinger. Lykke til!
 6. SindreB

  Hjälp med område

  Bjorli har fine skiheiser og sannsynligvis godt med folk og god stemning i påska, slik som de fleste skianlegg. Men for toppturer ville jeg fortsatt forbi Bjorli, ned Romsdalen og til Åndalsnes. Dette er en ca 40min biltur i flott natur. På denne siden finner dere endel info om både turer og steder å bo: www.romsdalsalpene.com. Her er en side med flere turbeskrivelser: www.topptur.tk Lykke til og god tur!
 7. SindreB

  Piggdekk

  Til opplysning: I fjor var det kampanjepris på Nokian Extreme 296 på både OBS og XXL i Trondheim. Prisen var 398,-/dekk tror jeg. Kanskje finnes det slike tilbud i år også? Dette er gode dekk. Se testomtale her: http://terrengsykkel.no/?37 Mvh Sindre
 8. Kjører du til Åndalsnes har du mange fine Romsdalstopper å velge i. Du finner beskrivelse til noen topper her: http://www.romsdalsalpene.com/ski.html
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.