Gå til innhold
  • Bli medlem

antarn

Passivt medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

11 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for fyldig tilbakemelding. Beskrivelsen som ble gitt meg tidligere gjenspeilte ikke helt hvor krevende dette er. Men begynte å mistenke dette når jeg selv sjekket på ut.no. Dette skal være en hygge tur så jeg har sett på Fagerheim som et utgangspunkt isteden. Men du nevner et annet alternativt. Kan du si noe mer om Valldalen? Hva er det presise utgangspunktet her? Ved enden av vannet? Takk igjen for svar.
  2. Denne ruten er innfallsporten til Hardangervidda sies det. Har noen dager til overs og tenker på å ta med guttene på 15 og 17 år på denne turen. Overnatting i telt. Er det noen som har gått denne turen og kan gi noen tips? Er det en tøff rute? Gode fiskevann? Og er det andre rundturer på 3-4 dager på Hardangervidda som kan anbefales?
  3. Takk for tips men det er nok prøvd. Pluss andre varianter. Helsport har ikke svart på mailen om de kan bidra. Det har gått 3 virkedager nå så det bør vel komme svar snart....
  4. Sender en mail til Helsport. Legger ut svaret siden det kan interessere flere. Flott telt minus dette!
  5. Det er ikke justering på innerteltet. Kun fastsydde løkker med små plastikk kroker, selv ved fotenden. Men justering på ytterteltet var det kontra Superlight
  6. Da hadde jeg flaks. Det hadde kommet inn et Pro 4 camp 2018 og byttet Superlight til denne. Virket solid når jeg fikk satt det opp. God plass i innertelt med lite henging av stoff i fotenden. Men en ting får jeg ikke justert vekk; fotenden er nær yttertelt på begge sider ved fotenden. Kondens på ytterduk vil slå gjennom. Jeg så innerteltet ble fuktig over natta i dette området. Justerte teltet på alle måter, fra superstramt til lite stramt som på bildet. Fikk det ikke fikset. Produksjonsfeil på en tidlig modell?
  7. Flaks at det står oppe og tørker. Målte lengden til å være 225 cm midt i teltet. Så med barduner på plass er det kanskje 230.
  8. Interessant. Det måtte jeg selvsagt sjekke med engang, uten å montere det opp kan jeg ikke se noen strammemuligheter ved noen av stangendene. Har du 2018 modellen?
  9. Fikk nettopp Orion 3 Extreme 2018 tilsendt Kjøpte dette da jeg likte godt 2 mannsversjonen da jeg fikk låne dette for et par siden. Den ekstra liggelengden, nå 230 cm, som kom med ny modell 3 manns er fornuftig. Det gikk veldig greit med overnatting med eldste sønnen som er 185+, meg på 180+ og et par medium hunder. Innerduken var stram og fin hele tiden med god takhøyde. Liker dette teltet veldig godt hittil...
  10. Fikk kjøpt et 4 Camp Superlight på XXL i går, 2018 modellen. Mulig det byttes i et Pro når de blir tilgjengelig fordi det var veldig minimalistisk. (Kanskje ikke akkurat overraskende det... Er jo vant med bomberommet Exped Orion extreme). Men stengene gikk også i kopper som var uten strammemuligheter. Vet ikke om det er nytt på Superlight 2018. Kan bli et problem i vekslende vær? Med det absolutte positive var innerteltet og hvor romslig det har blitt fra den gamle modellen. Innerteltet var stramt og ikke en tendens til å henge noe steder. Overnattet i en Kaitum GT 4 i fjor og mener det virker luftigere i den nye 4 Campen uten at de faktiske tallene kanskje viser det. Uansett virker det som Helsport har gjort en fornuftig endring. 4 Camp Pro blir nok det foretrukne teltet på fjellet for oss.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.