Gå til innhold
  • Bli medlem

Kenneth H

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kenneth H

  1. Er som regel folk som skryter så flott hvordan novaen virker men interessant å høre hvordan andre har hatt problem. Er selv nøye med å ha det rent i forhold til parafinen jeg heller på tanken. Har liksom gjort alt etter boka slik jeg ser andre sier og det står i bruksannvisning om rensing. Var på tur i helgen å den virket fint med nytt filter første kvelden, men morgen etter kunne virket den noe lunde på maks en hall omdreining. tok litt tid og koke men fungerte i nød. Har lest ein plass at ca 2 omdreininger er ful gass. Ender nok med at jeg må prøve uten filter å kanskje prøve med bensin for å se hvordan det fungerer. Har vært litt skeptisk til Bensin når jeg bruker det i telt, men det hadde nokk gått fint. Jeg er alltid forsiktig under oppvarming og slukking at jeg har panne med vann over. I tillegg har jeg kjøpt adapter til novaen slik at den passer i trangia kjøkkenet så den er ganske beskyttet.
  2. Nå har jeg skifta filter i sugeslangen. eneste plass som er filter slik jeg ser på oppbyggingen av apparatet på bruksanvisningen. Vet ikke om parafinen harskner litt inni filteret vist det blir stående en stund uten bruk. Uansett fikk jeg ned koketiden fra 18 minutt til 5 minutt på 0,7 liter å apparatet virket mye mer tilfredstillende nå. Men tydligvis er filteret eit problem. enten må mann skiftet dette ofte eller kjøre uten filter. Mulig filteret ikke er så godt egnet til parafin.
  3. Jeg er ganske ny med multifueslbrenner. ser noen snakker om filteret. trodde det var bare filter på sugeslangen. er det andre plasser? hvor ofte er det normalt å bytte det? Skal jo være en brenner som klarer det meste av drivstoff så jeg sliter med å forstå hvorfor min ikke virker optimalt
  4. ja jeg renser dysa hver gang før bruk. har og skrudd alt fra hverandre og vasket det. var ikke så mye skit da jeg ikke har brukt det så mye
  5. Hei Fant du ut av dette problemet. Har selv hat ein slik optimus nova nå i eit års tid men sliter med å få den til. de første turene virket den fint men nå har jeg problem. forvarimg å den fine blå flammen kommer. men jeg får ikke opp effekten. prøver jeg å skru opp kveler jeg flammen. brukte neste 18 minutt på å koke opp o,7 liter å den skal jo klare 1 liter på 3,5 minutt. Jeg fyrer med fritids parafin og dysen skal jo være en multidyse. er ikke lett å finne folk som sliter med dette da alle skryter så uhemmet kor god denne multifuelbrenneren er. noe må jo være feil eller blir gjort feil??
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.