Gå til innhold
  • Bli medlem

Espen H

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hadde en tur fra Mogen for to år siden, Turen var fra Mogen til Haugastøl. Brukte en uke på turen, hvor det var 4 dager med vandring, og masse fine fiskevann Den kan anbefales. Veldig lett tur med fint terreng. Kan selvfølgelig bli litt tøffere for en som er dårlig til beins, men greier han bakken opp fra Mogen greier han resten Turen var som følger: Mogen - Lågaros - Rauhelleren - Haugastøl. Overnattet på Lågaros, mellom Lågaros og Rauhelleren og på Rauhelleren. Gikk fra Rauhelleren til Halne og tok Halnekongen over Halne.
  2. Kjøpte et telt fra Helsport ifjord : http://www.xxl.no/shopping/ShowItem.aspx?id=64683 Dette er et meget romslig telt som er veldig lett i forhold til størelsen. Fint plass til 3 pers pluss sekker og utstyr. Ikke minst er det god takhøyde. Kan fint brukes til alle årstider.
  3. Skal ha en ukes tur til Jotunheimen i år, noe som tydlighvis ganske mange også skal I år er det satt en uke med telt på en kort etappe med fiskestang og topp turer på ruteplanen. Vi skal gå fra Eidsbugarden - Gjendesheim via Gjendebu og Memurubu. Over Besseggen selvfølgelig. Det kan se ut til vi kan treffe på flere av dere på denne turen. Dette er den planlagte turen så får jeg ta toppturene etterhvert og se ann vær og vind på hvor mange det blir av de
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.