Gå til innhold
 • Bli medlem

tommen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Haster! Kan noen fortelle meg hvordan man best taper en fot med sportstape for å forebygge gnagsår?
 2. Takk for svar Jeg har tenkt å bruke den til småturer i småvann fortrinnsvis; det blir ikke så mange turene i året, da mc-turer kolliderer med padling. Jeg er på jakt etter en stødig og lettvinn sak som jeg kan kaste opp på biltaket og ta meg en padletur i finværet. Den koster 3900 som vintertilbud.
 3. Linken ser ikke ut til å virke, prøver igjen: [Hidden Content]
 4. Jeg har sett denne annonsert og lurer på om det er noen som kjenner kajakken? [Hidden Content]
 5. Er det ingen som har noe forslag? Har vært på G-sport,XXL, Anton, Sportshuset men alle har jo de samme varene. Har også sett på nettsidene til oslo Sportslager, og det virker ikke som om det det er noe annerledes der. Liker ikke skjortefasongen til Swix og Bjørn D. klærne er jo svindyre!
 6. Jeg er på jakt etter en lett skijakke til min samboer, men synes at utvalget er det samme overalt; enten så er det Swix eller så er det Bjørn Dæhlie jakker å kjøpe. Er det noen som vet om andre butikker i Oslo-området som har et annet utvalg?
 7. Det var nyttig informasjon Alek, da kommer jeg nok til å gå for en syntetisk sovepose, for poenget var at den skulle kunne komprimeres.
 8. Her begynner det å komme med forslag; jeg har ikke sjekket så mye priser enda men har en følelse om at Marmot er ganske kostbare poser. Jeg må vel innrømme at jeg hadde tenkt en sovepose som ikke er altfor dyr, men dette henger kanskje sammen med prisen når posen skal være kompakt. Ellers er jeg ikke så diger, men 184 og rett i overkant av 100 kilogram trenger jo litt armslag og plass til kroppen!
 9. Kan noen gi meg et tips om en behagelig soepose til en stor mann og til bruk kanskje ned mot et par kuldegrader. Det viktigste er at den kan komprimeres til å bli liten, i tillegg til at den skal være god å bruke. Jeg har en Helsport Alta som jeg er veldig godt fornøyd med, men den blir for stor til vår/sommer/høst-bruk.
 10. Jeg trenger gode forslag på dagsturer i Lillehammerområdet, gjerne med Hafjell området som utgangspunkt.
 11. Jeg er på jakt etter en kajakk som kan brukes av 2 personer. Hadde vært greit å få med samboeren på tur. Har solgt Allyen nå og ser jo at det er ikke mange ganger den har vært brukt. Hadde planer om trivelige padleturer både alene og sammen med damen, men ble ikke fortrolig med oppførselen til kanoen. Den eneste gangen den fungerte synes jeg var med så mye oppakning at det nesten ikke var plass til oss. Men siden du spør så blir vel de fleste turene alene og da vet jeg ikke om hvordan en kajakk beregnet på 2 vil fungere?
 12. Jeg har funnet denne på nettet: [Hidden Content] Noen med erfaring eller mening om denne?
 13. Til deg som har prøvd en Sevylor, hva slags type, hvor kjøpe og til hvilken pris? jeg er på jakt etter et rimelig alternativ siden den ikk brukes så mye. Får heller investere i bedre greier hvis lysten til å padle blir økende.
 14. Jeg har en 15,5 fots Ally kano som jeg bruker lite og litt av grunnen er at jeg opplever den som litt ustabil når man padler uten bagasje og oppakning. Har lurt litt på om oppblåsbare alternativer fra f.eks Sevylor kunne være et alternativ. Noen med synspunkter??
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.