Gå til innhold
  • Bli medlem

trulsen

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av trulsen

  1. Dersom dette er stedet for anbefalinger, anbefaler jeg å reise med Summits eller Hvitserk. Begge firmaene er seriøse og vet hva de holder på med!!
  2. Rådene her blir du kanskje ikke mye klokere av.. Men dersom du ønsker å kjøpe en pakketur, anbefales hvis du vil konsentrere deg om naturen og ikke stempler og formularer, bør du sammenligne de ulike operatørene sitt opplegg dag for dag og ikke bare prisen. På Elbrus bør man ha et par ekstra dager i tilfelle dårlig vær på toppdagen! Anbefaler: Hvitserk og Summits Anbefaler ikke: Eco
  3. Jeg møtte en gruppe som reiste med eco til Elbrus sommeren 2006. De hadde dårlig vær på toppdagen, slik at ingen kom opp. Dette kan jo skje med alle, men det som ikke bør skje er at man velger å gå ned fra fjellet uten å benytte reservedagene som er satt av slik at man skal ha mulighet til å prøve en dag eller to senere. Gruppen var særdeles dårlig fornøyd med reiselederens avgjørelse om å gå ut av fjellet. De kunne fint ha blitt liggende for å vente på bedere vær. Dette ville aldri ha skjedd med en turleder fra f.eks Hvitserk eller Summits Vurder å bruke et annet firma! God tur!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.