Gå til innhold
  • Bli medlem

Berekraft

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Berekraft

  1. Ja, det stemmer det. Bare å ta kontakt på PM.
  2. Holder stort sett til i Stavanger- Haugalandsområdet.
  3. Gammel tråd, men jeg leier ut to packrafter. Vi tar 200 kr/døgn, men gir rabatt ved lengre utleie. Det er en del styr med utleie når packraft må pakkes ned og sendes. Av responsen vi så langt har fått så virker det som mange er villig til å betale rundt 200 kr døgn eller i underkant av 1500 kr for en uke. Da er det snakk om Packraft og utstyr til rundt 15000,-.
  4. Jeg endte opp med å kjøpe to packrafter, en Kokopelli Nirvana og en MRS Ponto. Driver litt med utleie av høyfjellshytter så tenker det også kan være et fint tilbud til enkelte av våre gjester. Ser at de er ankommet i posten i dag så da blir det testing i Ryfylke-skjærgården i ettermiddag. Om noen har gode tips til steder å padle i nærheten av Stavanger/Haugalandet/Etnefjella/Seljestad/Røldal så tar jeg gjerne i mot tips.
  5. Takk for tilbakemeldinger. Har også sett litt på Kokopelli Nirvana. Den virker å være ok på flatt vann, men noe bedre i elver/stryk. Er dette packrafter av samme høye kvalitet som Denali Lama etc? Litt ukjent merke for meg, men det jeg har lest og sett av de har vært positivt.
  6. Har tenkt å investere i packraft i sommer/høst og har i utgangspunktet sett på Denali Llama. Jeg er rett over 180 cm høy og packraften vil bli brukt i alt fra stille vann, via sjø og vestlandsskjærgård til litt livlige elver. Jeg har ikke de store planene om å legge ut de største strykene, men elv med litt fart i ser gøy ut. Kommer til å ha med noe bagasje på de lengre turene, men aldri mer enn en 80 liters fjellsekk. Har noen erfaringer med de ulike modellene og kan komme med tips? Vurderer også å bestille fra Sverige....
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.