Gå til innhold
  • Bli medlem

Steviemac

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Steviemac

  1. Føler meg rimelig sikker på at du kommer til å få en rå tur! Hvor lenge blir du der over, og hvor lang tid tar det å planlegge noe slikt?
  2. Hei, igjen. Jeg har et lite spørsmål til traverne her inne. Hvor store kjøper dere buksene deres? Jeg prøvde str 52, men den var ganske så romslig i livet, og minst 10cm for lang i beina (i forhold til hva som er vanlig lengde når det kommer til vanlige bukser. Jeg vet ikke om bukser som dette bør være en del lenger?). Nå har jeg fått meg str 50, og den er passelig i lengda, og sitter fint uten å bruke belte. Den er dog litt trang/stram rundt "stellet" når jeg setter meg, og jeg lurer derfor på om jeg heller burde bytte den i str 52? Bør de være romslige og gode, eller mer "passende" sånn som den jeg har nå? Beklager hvis det er dårlig forklart...
  3. Takk for tips, folkens Endte opp med Finnskogen.
  4. Heisann, Jeg er først og fremst på utkikk etter ei bukse til bruk på relativt enkle skogsturer (helger/langhelger) vår-sommer-høst og jakt, og foreløpig står det mellom disse to alternativene. Det er jo to relativt forskjellige bukser, først og fremst siden Vassfaret ikke er vanntett. Jeg vet egentlig ikke om jeg tar det så fryktelig tungt, for min erfaring er at man blir våt uansett hvis man bare er lenge nok i ruskeværet. Det beste hadde nok vært ei "sommerbukse" (Vassfaret) og ei som passer bedre til ruskevær (Finnskogen), men siden jeg er student er jeg ikke verdens rikeste, og jeg vil derfor helst velge den riktige av de to. Er det noen her som har erfaring med de forskjellige buksene? Vassfaret virker jo mer komfortabel, "puster" nok bedre og koster mindre. Men holder den mål når jeg skal ut i litt kaldere og dårligere vær under høstjakta? På forhånd takk!
  5. Er det noen her som har erfaring med Norrønas Combat Pack eller Bergans sin stridssekk? Er på utkikk etter en passelig sekk til jakt, og disse virker greie og tilnærmet identiske. Den eneste åpenbare forskjellen er i prisen (200kr).
  6. Er det bare meg, eller virker Aclima og Brynje nærmeste identiske? Eneste klare forskjellen jeg kan se, er at Aclima er billigere. Har jeg rett, eller overser jeg noe åpenbart?
  7. Takk for tipsene, men jeg begynner å kunne det meste om øvelser for anklene (i den grad det går an). Det er dessverre slik kunnskap man etter hvert må tillegne seg når leddbåndene blir slakkere og slakkere Er det sånn å forstå at så lenge jeg trener opp skikkelig, så trenger jeg ikke tenke så veldig mye på (tidligere, forhåpentligvis) dårlige ankler når jeg skal kjøpe sko, og at jeg derfor kan følge de generelle tipsene? Hva tenker dere i forhold til de skoene jeg har nevnt?
  8. Heisann, Min første tråd her på forumet, så dere får være greie med meg hvis jeg gjør noe galt. Har søkt litt rundt fordi, så jeg tror egentlig ikke det. Jeg er på utkikk etter allsidig skotøy som har god støtte for anklene. Alle trenger vel god ankelstøtte i den verste steinura, men uttallige overtråkk på fotballbanen har gjort meg utsatt for ankelproblemer i lettere terreng også. Derfor denne tråden... Når jeg sier allsidig, så ønsker jeg noe som kan brukes på alt fra enkle dagsturer til jakt og fjellturer. Det er kanskje litt vel optimisitisk å tro at man skal finne noe som egner seg optimalt til alle disse tingene, så jeg er på utkikk etter en slags gyllen middelvei. Jeg har kikka litt på både Crispi Besseggen og Scarpa SL, men noe sier meg at de er for lave for meg. Jeg vil som sagt helst ha en solid ankelstøtte, samtidig som jeg vil ha muligheten til å tråkke gjennom våte myrer og små bekker uten å bli klissvåt. Derfor har jeg også kikka litt på Varg Isogaisa, og lurer på om dette er et bra alternativ? Jeg skjønner selvsagt at det blir i overkant med så tunge sko på enkle søndagsturer for vanlige folk, men duger de som allsidige støvler og gir de bra nok ankelstøtte? Fins det andre og bedre alternativer? Mvh Stevie
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.