Gå til innhold
  • Bli medlem

sako

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av sako

  1. Har funnet et kjempe flott alternativ, koster litt 1000kr, men er virkelig gjennomført og av topp kvalitet. Det er en duk på 4X4m med rikelig på sydde barduneringshemper og medfølgende barduner og plugger Tror det fulgte med totalt 15 barduner og plugger. Levrandør er: www.holmeslet.no De produserer spesial telt, har bestilt meg nytt telt derifra også. Duken er ikke avbildet, eller omtalt på hjemmesiden, men de legger ut info i disse dager.
  2. Enkleste måten jeg vet om for å konvertere mellom forskjellige koordinater det være seg UTM, LAT-LONG, eller MGRS er å legge inn den posisjon du har på GPS`n, for så å forande oppsettet på GPS`n til det systemet du vil ha vist koordinatene i. GPS`n gjør om alle koordinatene automatisk, også de du har lagret. Så hvis du har lagret i UTM, er det bare å sette den opp i LAT-LONG, og du har posisjonene dine i grader,minutter og sekunder, eller hva du måtte ønske.
  3. Sitter her å planlegger ferien, turen går fra Sarpsborg, først noen dager i Femund med kajakken, for så å ta beina fatt opp Galdhøpiggen. Videre går turen vestover til Sognefjorden. Tenkte på område rundt Sulen.... Er det noen som har erfaring fra dette område. Det ser veldig flott ut på de bildene jeg finner på nettet. Tenker på vær og vind, tidevann, eventuelle steder en MÅ se når en først er der med kajakk. Fine bortgjemte strender jeg og madammen kan leve Robinson livet helt for oss selv ??
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.