Gå til innhold
  • Bli medlem

yggdrasil

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Poenget er tatt, selv om mine innlegg er reelle. Svarte på et konkret spørsmål. Min entusiasme for Bhutan ligger langt tilbake i tid, og at jeg nå snart skal få muligheten til å oppleve landet selv, gjør at mine tanker er i Bhutan store deler av tiden. Kommer tilbake med reiseinnlegg etter turen!. Jeg ble en smule provosert av Erik når han uttaler seg på hele forumets vegne. At han vegrer seg for å bruke guider,ekspedisjonslederere, lokal ekspertise eller hva man ønsker å kalle disse, er jo naturligvis hans valg. Personlig ville jeg nok ikke dratt på safari i afrikansk steppeland , eller til nordpolen for den del, uten bruk av lokal ekspertise eller ekspedisjonsledere.
  2. Trist at Erik finner mine to små begynnerinnlegg som "reklame" for Bhutan, jeg trodde dette forum var for folk som liker friluftsliv, og som liker å reiser til andre spennende land og kulturer. Jeg er heldigvis ikke blitt så "snobbete" at jeg nødvendigvis må henge etter tennene i en eller annen fjellside for å få en god naturopplevelse. Hvis Erik snakker for alle i dette forum, er jeg naturligvis i på feil plass.
  3. Hva med å reise til Bhutan.( Tordendragens land) Et fantastisk lite kongedømme i den østre delen av Himalaya. Dette landet er det siste ”shang-ri-la” sies det. Massevis av forskjellige trekk og velge mellom. I motsetning til Nepal har Bhutan hatt begrensninger på turisttrafikken, og derved klart å holde sin unik kultur inntakt. Turopperatørene der ned er veldig proffe og guidene snakker godt engelsk. De jeg har snakket med som har vært i Bhutan sier det er det største de har opplevet av kultur og natur. Jeg har i alle fall latt meg overtale og drar ned i Juni på et 14 dagers trekk med Bhutanreiser.no
  4. Hei, Jeg kjenner en fra Haugesund som reiste med bhutanreiser i november i fjor. Han var på et 14 dagers trekk i fjellene i der nede ,og kan ikke få rost både land og folk nok. Turen var helt fantastisk og han har bare godt å si om denne turoperatøren. Bhutan er Himalayas best bevarte hemmelighet sier han. Skal selv reise ned i Juni.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.