Gå til innhold
  • Bli medlem

Darren

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Darren

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. prebb - gode forslag - takk. spesielt om å stå i dusjen.
  2. Hvorfor er det slik at på alt utendørs utstyr online diskusjoner er alltid - alltid - noen som er veldig kranglete? Bare umodne argumenter om trivia og meninger om meninger? Fakta: Denne jakken er fortsatt tilgjengelig via Bergans hjemmeside i 2017. Fakta: Det er solgt som vanntett. Fakta: Den har massevis av søm på tvers foran som ikke er teipet. Fakta: Disse vil la vannet gjennom. Dette er fakta. Jeg aner ikke hva problemet er. Slutt på debatten.
  3. Hva tessatroll??? denne jakken var veldig dyrt og ble kjøpt i 2016! ingen andre alvorlige jakke som dette ikke har tapede sømmer. før gore båndet ble oppfunnet færre folk kunne vandre i fjellet og mange flere mennesker døde! de tar de samme pengene som andre topp jakker som har tapede sømmer! ditt forslag er uten betydning. Beklager!
  4. Ja, en svært lang jakke som er stor og det er derfor jeg kjøpte den. Men sømmene er utilgivelig. Er de amatures? Det er ingen måte WL Gore ville ha tillatt dette. Jeg ønsker aldri å være i fjellet i dårlig vær med denne tingen. Regel nummer én for alle vanntette jakker - tape sømmene! Hvert barn vet dette - bortsett fra Bergans. Det er en absolutt spøk. Dette er som en Volkswagen skandale!
  5. Jeg har denne jakken. Men jeg er redd for å bruke den i fjellet som de to brystlommer er fulle av sømmer som ikke er teipet! Jeg kjøpte det på nettet, og kan ikke tro hvor en produsent kan gjøre noe slikt? Det er outragious. Bergans tilby kvalitets produsenter av vanntette jakker et dårlig rykte. Jeg har aldri sett en jakke som dette i 30 år. Alle forlommer sømmer uten tape segl? Bergans sa de har hatt noen problemer og utformingen tillater ikke sømmer som skal tettes. (Så hvorfor designe dem som dette ???). Sømmer går rett gjennom til innsiden av plagget som det er bare en mesh vindu hvor alt søm uten å tape er plassert. Dette kan være akseptabelt for snø aking, men for Mountian vandring gjennom mye regn - dette er en spøk. De må flau av denne feilen, og det er derfor de har sluttet å lage dette dangious produktet.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.