Gå til innhold
 • Bli medlem

Sofatur

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sofatur

 1. Veldig fine forslag begge disse, må kanskje prøve begge 2 om vi får tid! Takk for fine forslag!
 2. Det så jo veldig fint ut, takk for tipset!! Da fortsetter du inn over fjellet og kommer inn på E6 på Hjerkinn?
 3. Skal kjøre over Dovre i sommer, og har lyst til å dra med familien på en liten fjelltur i samme slengen. Hvor bør vi evt parkere bilen og rusle i noen timer? Gjerne en lett tilgjengelig topp, eller sted med litt utsikt. Forslag mottas med takk 😊
 4. Takk for innspill! Har sett mye skryt av Atmos ja, men den er mest med som en liten joker - den ligger jo endel over i pris. Aether kommer i ny utgave med AG over nyttår, og derfor er de gamle nå å finne til temmelig fine priser. Foreløpig heller jeg mest mot den. Kestrel virker å ha et mye simplere bæresystem, stemmer dette? Forventer ikke å få tyngre sekk enn 15-16kg, dette er vel godt innafor bærekomforten til alle de sekkene?
 5. Hei, fersking på forumet her! Jeg lurer på om noen har erfaring med Osprey Kestrel mot Aether, evt Atmos AG? Tiltenkt bruk er helgaturer med opptil to overnattinger, stort sett alene, men kanskje med barn på slep. Har tenkt på volum rundt 60l. Selv er jeg 175 høy, og str M passer vel best for meg, tror jeg? Har ikke prøvd noen av sekkene i butikk enda. Har noen noe som tilsier hvorfor jeg bør velge den ene og ikke de andre?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.