Gå til innhold
  • Bli medlem

Nils-Are

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Nils-Are

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg har samme erfaring som det du har. Det er jo nesten ikke svette mellom lysken og selve foten. Mer klær der gir mer varme generelt uten at man blir så veldig mye mer våt andre plasser.
  2. Her er en moderne utgave med en moderne pris 😀 https://www.thomasulrich.com/en/polar-shop/stove.html
  3. Hei! Du har fått mange gode tips her. Jeg forstår problemstillingen din på jaktprøver. Deltar selv på jaktprøver på vinteren. Kan fort bli varmt om man kler seg på overkroppen etter det roligste tempoet og så må man speede opp, eller at det kommer en lang motbakke med mye snø. På jaktprøver kler meg meg som om jeg skal jakte eller trene alene, men jeg kler ekstra på meg på bena, enten med en salopette med eventuelt en forsterkningsknikkers under, eller en tynn forsterkningsbukse (boblebukse) over den ordinære buksa. Da er det relativt lett å kle av og på seg om det skulle bli behov for det. Jeg kan også bruke boble/dunvest. Slipptiden er ofte 15 min med en god 10 min mellom hvert slipp. Jeg har ikke fått duk/poncho til å fungere under bevegelse på prøver.
  4. Har bytta fra RaB jakka til K7 fra ME pga at RaB jakka brant opp sist vinter. Foretrekker personlig K7. Begge er gode produkter. Ellers er jo også Bergans jakka god. Bruker min K7 på lange skiturer og til hverdags når det er kaldt.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.