Gå til innhold

Superpus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. siden jeg ikke har bestemt meg for utleie så vil jeg ikke si hvor dette er...men det er muligheter for toppturer uti april/mai iallefall og lite/ingen skedfare. Har ikke drevet med dette selv men har funnet nettsider hvor dette anbefales på det sterkeste..også kajakk paddling rundt øyene uti havgapet skulle vist være fantastisk!
 2. Hei Andrè. Se kategorien tur følge og turvenner der har du meg! Bor i Bergen...hadde vært kjekt ja!
 3. I og med at huset og interiøet er fra 1950 er det vel grenser for hva pris en kan sette på slikt. 2 sov, kjøkken stue og bad med vamekabler. en kan kjøre fra nærmeste by til døren og fra utgang i hagen kommer en rett på fjellet!!!Og kan gå til en liten dal med isbree året rundt, sommeren vet jeg at en del offpist entusiaster bruker fjellet til toppturer. Det er utrolig kjekt å høre at det er interesse! det er båt på eiendommen og naust..ang fellingstillatelse på Elg vet jeg ikke helt hva som er prosedyren. Til nå har en liten andel av kjøttet kommet i posten fra slektninger... men det er vel mulig å ta kontakt med jaktlaget og endre den ordningen? Det er alltid litt risiko forbundet med utleie så jeg vet ikke om det blie noe av!?
 4. Jeg tenkte å sjekke interessen for å leie hus i Nordnorge?! (Håper det ikke er frekt å legge ut en slik forspørsel her). Huset ligger på en øy(100 innbyggere) med fastlandsforbindelse. Det ligger i fin natur men nær vei. Det er store natur områder på øyen og fiske+jaktmuligheter (rype/elg). Er det stor interesse blandt friluftsfolk til å leie et slikt hus??
 5. BMI er kun et mål for å finne ut om mann er over/undervektig men det er klar at det ikke passer på alle. Kraftig eller lett beinbyggning er bare en myte, beina i kroppen vår er ikke så forskjellige. To personer med samme høyde, kjønn og alder vil ha tilnærmet lik vekt på beinmassen. Det er muskler, fettvev etc som ligger utenpå beinbygningen som gir et visuelt inntrykk om personen er kraftig eller vever. Det viktigste er om mann føler seg frisk, glad å sprudlende. Ikke hva vekta sier eller målebåndet!!! Jeg stortrivdes med min egenkropp da vekta var 62 kg og høyden er 175. Trente masse og var full av musker og kondisjon og sprett som en kenguru!? Det er vel det som er det viktigste å trives i egen kropp?!
 6. Hadde det vært en liknende jobb i Bergnesområdet enten ang. hundekjøring eller kennel arbeid så hadde jeg søkt omgående! Man blir ikke rik av noen som helst deltids jobb uansett... Heller i en situasjon hvor en kan oppleve og lære noe nytt enn på et feks. på et støvet kjøpesenter da snakker vi dårlige arbeidstider og lønn! Jeg trodde det var en forutsettning at man ikke søker på en Handler jobb om man ikke liker hunder....Jeg hadde aldri giddet å jobbe med noe jeg ikke liker bare fordi det var godt betalt.... Den beste jobben jeg har hatt var som avløser, problemet er bare at jeg er litt redd (er ganske pysete av meg) de 500 kg tunge dyrene. Det var en jobb som verken var godt betalt eller hvor jeg fikk god opplæring (kanskje ikke så lett å lære oppe ei byjente til å bli bonde?), men jeg har aldri lært så mye i noen jobb verken før eller etter. Og hva er vitsen med å jobbe hvis man ikke skal lære??!
 7. Koselig! Det viser vel at dyrene ikke alltid oppfører seg som vi vil....støtter teorien om at den sparer seg til jaken begynner. Hunder er kloke dyr! He he Min er litt vims...men noen ganger overraskende klok og andre ganger sjokkerende dum og deilig fakter. En ekte cocker!!!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.