Gå til innhold

dan83

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om dan83

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ok, det jeg trodde! Håper bare det gjelder også hvis man er mye ute i marka og over lenger perioder. Noen eksperter på området man kan kontakte?
  2. Hei, er mye på tur i Østmarka og på skrimfjella hvor jeg drikker fra diverse vann. Ikke hatt noe problemer med dårlig mage, men derimot litt usikker på hvor sikkert dette er i forhold til tungmetaller, som fraktes via humus, da hovedsakelig kvikksølv? Mange av disse vannene har jo en del organisk materiale eller humus. Noen som vet noe detaljert om dette. Er det fare for at jeg har fått i meg for mye kvikksølv? Ble jo ikke noe mindre bekymret av å lese dette: https://www.aftenposten.no/viten/i/rLOp8/Norsk-ferskvannsfisk-Et-lager-av-kvikksolv
  3. Hei, brukt denne sekken på en del turer nå og må si jeg meget missfornøyd med komforten, noe som overrasker meg litt, siden jeg har lest så mye positiv om denne modellen(derfor jeg kjøpte den). Det jeg er mest missfornøyd med er polstringa helt nederst, ved korsryggen. Hvis jeg bærer tungt og har strammet inn hoftebeltet, så "gnager" enden av sekken nederst på korsryggen eller rett over halebeinet. Det er jo totalt mangle på polstring der nede og kanten nederst på ramma til sekken kjennes veldig godt. Prøvd å stille litt inn på ryggen, men uten hell! Er meget skuffet og kan dessverre ikke bytte sekken, siden den ble kjøpt rundt juletider i fjor!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.