Gå til innhold
  • Bli medlem

dan83

Aktiv medlem
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av dan83

  1. Noen som har erfaring med den eldre crispi titan GTX kontra den nyere versjonen(NW). Den nye har kalosjering rundt hele som jeg antar øker levetiden litt, men læret er derimot litt annerledes og lurer på om stoffet inni er likt som på den eldre modellen?
  2. Men de er jo ganske billige sko, så da er det vel ett slags kompromiss? Man får jo ofte det man betaler for. De er ganske lette også, så antar kvaliteten er dårligere og de slites derfor raskere!? Original pris på disse er jo halve prisen av topp modellene til feks crispi.
  3. Desperat etter nye høye fjellstøvler/jaktstøvler og fant disse på xxl i dag til 1800kr, så tok sjansen. Skal egentlig har crispi hunter, som jeg vet er topp kvalitet i og en helt annen prisklasse, men er tomt overalt og generelt vanskelig å få tak i crispi for tiden(fjellsport er helt tomme nesten) Men noen som har erfaring med disse og viking generelt? Er jo billige sko, så forventer ikke all verden, men håper de holder seg tette ut sesongen? Skal brukes mye i kupert terreng, ofte når det er vått( i skog)
  4. Hei, takk for svar. Jeg bruker min jetboil ZIP kun for å koke vann for kaffe og innimellom realturmat. Så spørsmålet er vel om skogsvann er syrlig/surt nok til å løse ut aluminium fra jetboilen? Virker ikke som den har noe belegg, er helt grå. Minner litt om karbon faktisk. Tror det er kodenavnet til den også, "carbon"
  5. Hei,jeg har jetboil Zip og den består jo av aluminium. Er mye i skogen og så vidt jeg vet så er jo skogsvann ofte litt sure pgr av humus. Mulig at aluminium fra jetboilen smitter over til vannet ved koking? Håper ikke d, for er mye i skogen og brukt systemet en del år!
  6. Vel, er ikke noe å klage på kundeservicen for min del i hvert fall. Fikk beskjed i dag at de kan sende nytt telt så kjapt de har fått det inn igjen og at de ikke trenger å motta det jeg har nå før de sender nytt. Det er bra, for jeg er helt avhengig av å kunne ha teltet tilgjengelig 100 prosent Hellsport påstår også at teltet skal være 100 prosent tett, så får etter hvert se om det nye er helt tett i sømmene. Syntes det er vanskelig å få skikkelig god kvalitet på ting i dag og det gjelder ikke bare telt. Virker som uansett hva jeg kjøper, så er det alltid noe "feil" eller mangler på kvalitet😒
  7. Jaha, så skal jeg stole på dette eller som andre sier at det kan være konstruksjonsfeil? Hva tenker dere? Litt styr å sende inn telt og vente på å få nytt osv. Er helt avhengig av teltet ut sesongen egentlig. Og selv om det blir fuktig innenfor summene, så det slik at kanalene som stengene går igjennom ligger helt tett inntil duken sidelengs, så skal en del til før de begynner å dryppe.
  8. Så du mener dette er en svakhet med dette teltet eller under produksjonen? Telter ble som sagt kjøpt i fjor, så går ut ifra at det også er produsert samme året(2021). Hellsport har sagt de kan sende meg nytt, men usikker på om det vill løse problemet? Du mener rett og slett jeg burde gå for ett annet telt? Det skal regne ganske lenge før det begynner å dryppe litt fra sømmene inni teltet, så er ikke noe stort problem. Men kan se for meg at det blir ett problem på turer hvor det regner feks mye i løpet av flere dager.
  9. hei, teltet er relativt nytt, fra i fjor høst. Men merket at det blir fuktig på innsiden av sømmene under mye regn (se vedlagt bilde) Blir slik langs hele sømmene på begge sømmene til forteltet hvis det regner lenge nok Er dette en svakhet med dette teltet eller bare kondens? Sømmene ser tette ut, kan ikke se noe hull eller noe slikt Hellsport har sagt de kan sende nytt telt, men prøver å forstå hva som er eventuelt "galt". Kjipt å få nytt telt med samme "feilen"
  10. hei, nettopp mottatt ett nytt reinsfjell 2 pro telt. Men stusset over ett par ting etter å ha slått det opp. 1. jeg får ikke strammet telte 100 prosent på toppen(der den rød stangen går igjennom) (første bilde) 2. finishen i summene i innerteltet er litt "dårlig". Er slik ved begge inngangene, så antar at det er slik det skal være..håper jeg. (andre bilde)
  11. Takk, da fikk jeg bekreftet det jeg håpet på. Blir Reinsfjell pro 2, når det har kommet inn på lager igjen. Har allerede tunneltelt med stort fortelt, men savner ett mer romslig telt som jeg kan sitte i når jeg skrifter, blant annet.
  12. ....også litt nysgjerrig på hvilke som har størst fortelt, da det er viktig når man er ute i dårlig vær.
  13. hei, står mellom 2 dome/kuppel telt: Ett ifra Hilleberg, som får bra omtaler, men er veldig dyrt: https://www.fjellsport.no/hilleberg-allak-gront.html?nosto=nosto-page-search Eller reinsfjell pro 2: https://www.fjellsport.no/helsport-reinsfjell-pro-2-green.html?q=reinsfjell%20pro De veier omtrent det samme, så romslighet og kvalitet(spesielt duken da det skal brukes mye i skog) er viktigst for meg. Er hilleberg teltet verdt den ekstra prisen?
  14. Ok, det jeg trodde! Håper bare det gjelder også hvis man er mye ute i marka og over lenger perioder. Noen eksperter på området man kan kontakte?
  15. Hei, er mye på tur i Østmarka og på skrimfjella hvor jeg drikker fra diverse vann. Ikke hatt noe problemer med dårlig mage, men derimot litt usikker på hvor sikkert dette er i forhold til tungmetaller, som fraktes via humus, da hovedsakelig kvikksølv? Mange av disse vannene har jo en del organisk materiale eller humus. Noen som vet noe detaljert om dette. Er det fare for at jeg har fått i meg for mye kvikksølv? Ble jo ikke noe mindre bekymret av å lese dette: https://www.aftenposten.no/viten/i/rLOp8/Norsk-ferskvannsfisk-Et-lager-av-kvikksolv
  16. Hei, brukt denne sekken på en del turer nå og må si jeg meget missfornøyd med komforten, noe som overrasker meg litt, siden jeg har lest så mye positiv om denne modellen(derfor jeg kjøpte den). Det jeg er mest missfornøyd med er polstringa helt nederst, ved korsryggen. Hvis jeg bærer tungt og har strammet inn hoftebeltet, så "gnager" enden av sekken nederst på korsryggen eller rett over halebeinet. Det er jo totalt mangle på polstring der nede og kanten nederst på ramma til sekken kjennes veldig godt. Prøvd å stille litt inn på ryggen, men uten hell! Er meget skuffet og kan dessverre ikke bytte sekken, siden den ble kjøpt rundt juletider i fjor!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.