Gå til innhold

gjendine

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jepp! Det var nok meg det ja. Vi mente aldri å gå helt til Bjørnhollia da, pga motvinden vi visste vi ville få på returen. Vi gikk bare litt over halvveis til Bjørnhollia, før vi gikk tilbake til Rondvassbu. Vinden ble imidlertid ikke så ille som vi trodde. Snakket med folk som hadde gått fra Hjerkinn, og de hadde båret skiene endel, så vi er glad for at vi holdt oss på Rondvassbu istedet. Ellers var vi jo utrolig heldige med været vi som var der i starten av påskeuken da, med tanke på vinden som økte på utover uka.
 2. Jeg kjøpte meg Åsnes nansen med supertelemark m/vidje og integrerte kortfeller i vinter samt Crispi sydpolen-støvler, og har vært på noen turer. Hittil er jeg veldig fornøyd med utstyret. Fellene er lette å ta av og på, og virker solide. De fungerer både i løssnø og skare. På flate går det også fint, med det er klart at de bremser endel, særlig siden spennet på skiene mine nok er for svakt i forhold kroppsvekten min. Var på tur i Rondane nå i påsken, og kortfellene fungerte utmerket i forhold til min venninnes langfeller. Brukte de både i motbakke og på flate, siden vi hadde oppakning og det var svært isete løyper. Jeg var veeldig glad for at jeg hadde kortfeller, og slapp å smøre med skaresklister. Det var først på toppturen til Veslesmeden, på isete og hardt underlag, at kortfellene måtte gi tapt. Ellers hang jeg med henne som hadde langfeller, samt at jeg gled forbi på flatene. Det er også mye enklere å ta dem av og på, sammenlignet med langfeller.
 3. Da er Rondaneturen gjennomført, og det ble til at vi lå fast på Rondvassbu. Tirsdag gikk vi på Veslesmeden, vi var utrolig heldige med været, for dagen etterpå hadde folk klamret seg fast utpå bandet pga sterk vind. Onsdag ble det en dagstur innover Illmannsdalen med sterk medvind innover mot Bjørnhollia. Flott vær hele turen, endel vind fra og med onsdag. Takk for alle innlegg!
 4. Takker for svar! Hehe.. tror nok ikke det blir noen fast and light-taktikk på oss, heller slow and heavy. Har investert i åsnes nansen med telemarksuper m/vidje-bindinger og crispi sydpolen. Skal teste ut utstyr og gå inn skoene en helg i mine hjemfjell i Trøndelag først. Hvordan "pleier" føret å være rundt påsketider?(Først på april). Er det dyp snø eller skare, og er det oppgåtte spor så lenge de ikke blåser igjen? Skjønner dette kan variere veldig da men.
 5. Jeg planlegger å gå denne strekningen med en venninne i påsken. Vi er begge turvant og i god form, men har ikke gått så lange strekninger på ski før. Ville bare høre om det er en bra tur, og om noen har noen tips.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.