Gå til innhold

Annajoh

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Annajoh

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Annajoh

  Nødustyr

  Tusen takk for masse bra tips, dere! Tror jeg går for thermarest z-lite sol, da det allerede var foreslått fra mor + at jeg ser mange av dere anbefaler det her! Får bli jervenduk til jul
 2. Annajoh

  Nødustyr

  Hei! Min far ønsker seg et underlag eller liknende som er lett og lite å ta med på tur, som kan brukes i nødsituasjoner. Ikke ment som et soveunderlag. Ordene han brukte er «noe man kan ligge på og holde varmen dersom man faller og skader seg på skitur i fjellet». Nå vet jeg ikke hva slags planer han har for påsketuren vår, men jeg håper noen her kunne hjelpe meg med å finne noe som passer denne beskrivelsen! Det må helst tåle noen minusgrader. Takk for all hjelp!
 3. Hei! Mulig feil sted å spørre, men prøver meg uansett! Jeg er med og arrangerer et utdrikningslag som skal foregå i marka. Vi tenker å leie en hytte i oslomarka en plass, og arrangere morsomheter og/eller prøvelser som hele utdrikningslaget kan delta i. Noen som har noen spennende forslag til aktiviteter? En "voksen" vri på natursti eller noe liknende i marka? Dette skal skje tidlig i august, så vi satser på nogenlunde varmt vær! alle forslag mottas med takk!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.