Gå til innhold
  • Bli medlem

Caly

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Caly

  1. Hei. For å vekke liv i en gammel tråd her. Vi en en gjeng som ser på mulighetene for telttur i dette området nå i helgen. Skal ha med tre unger, 3 til 7 år. Lurer på hvor langt det er fra parkeringen ved Jønnebu til Klopsteintjønna og til holmen ? Hvor lang tid må regnes for å gå. Vi ønsker å komme oss av gårde etter jobb på fredag, så kan ikke ha for lang gåtid på fredag
  2. Jeg ville normalt sett vært i vinterland selv, men sitter her med gips på beinet å ser vinteren går meg hus forbi. Da er det ikke så mye annet å gjøre enn å planlegge våren! Tusen takk for mange gode tips! Her burde vi klare å finne ett bra utgangspunkt. Vi selvfølgelig også se det an med vær og vind!
  3. Takk for tips dere. Rundt Haukelifjell eller Rjukan er vell praktisk lettest tilgjengelig. Hvor mange høydemeter tror du det er fra Haukeliseter fjellstove til "toppen"? Fagerheim hørtes ikke dumt ut, men litt langt nord. Men absolutt en mulighet å sjekke ut. Har sett litt på mulighetene å starte fra Mogen turisthytte også. Noen som har kjennskap her? Ang været, så ser vi det ann. Vi kan for så vidt utsette det til Juni, dersom forholdene tilsier der
  4. Hei, Vi er en gjeng som planlegger å ta med barna på telttur på Hardangervidda. Vi er da 4 voksne og 3 barn, på 3, 5 og 7 år, og håper på å få til 2 overnattinger. Vil ha med bæremeis til minstemann. Ingen av oss har vært på Hardangervidda før (være på tur andre steder). Vi holder til sør i landet, så det vil være mest praktisk å holde oss sør på vidda. Forhåpentligvis i nærheten av et fiskevann. Vi tenker å gå ett lite stykke før vi slår opp camp, og heller en dagstur på dag 2 uten alt utstyr. Vil ikke ligge på siden av veien liksom. Lurer på om noen har gode forslag til fine steder for camp, evt. gode utgangspunkter hvor bilen kan parkeres? Alle tips er veldig velkomne!
  5. Takk for svar ang. merker osv. Finner ikke noen direkte link til det aktuelle teltet, men det er på side 11 i denne avisen: https://issuu.com/sportoutlet.as/docs/so_ny__pning_fellesavis_24sider_16- Ligner veldig på de borgen linket til, men er noe forskjell på vannsøyle på bunnduk og ytterduk. Til den prisen er det fristende og gi det en sjangs, da det ikke er snakk om turer i eksteme forhold. Hva burde vannsøylen i bunnduken være for at den ikke skal ta inn vann?
  6. Hei. Jeg er ute etter et telt(3manns). Og ut sett de har ett på Sport Outlet til 2000. De fører dette som Vikafjell ultralett. Da dette merket er helt ukjent for meg, blir jeg naturlig skeptisk med en gang. Så, lurer på om noen har erfaringer med teltet? Evt. Andre telt fra Vikafjell Finner foresten mistenksommt like telt på eBay til nesten halve prisen. Men hvem vet om det er samme produsent.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.