Gå til innhold

laci

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om laci

Nylige profilbesøk

377 profilvisninger
  1. Hei, jeg har gått for packraft fra mrs (søk packrafting sverige, veldig hyggelige folk, ev."packrafting de", det mest kjente sted i europa å selge packrafts. de gikk bort fra alpaca og bytta med mrs) - de er litt billigere, tilsvarende kvaliteten og bortsett fra X2 så har de alle spruttrekk mener jeg. Jeg har selv fått mrs 98L (cargo) som ikke selges lenger, vekta cca 3kg, holder 200kg (dvs i praksis to personer og baggasje) og spruttrekk følger med. Husk at du ikke kan bruke spruttrekk når det er to ombord. Den er ikke så viktig på kortere tur og som to "voksne" kan dere jo dere bruke kano padleårer (ev. splitte kayakåre) og da mister spruttrekk sånsett menning. Skal han ut på turen alene, bruker han kayakåre og da er det lurt å ha spruttrekk med. Må innrømme at jeg var litt beskymret for stabiliteten, men jeg føller med mer en trygg selve om jeg har mindreåringer med på tur.
  2. Hei, ser på muligheter å beskytte fotoutstyr mot van på tur. Det er en del utstyr og jeg fant en sekk som passer med størrelse, men jeg er usikkert om hvor mye vann den tåler. Har noen brukt denne? http://www.biltema.no/no/Fritid/Reise/Sport-og-livsstil/Pakksekk-MC-2000021335/ Mvh, David.
  3. Hei, de som lurte på det samme, så har jeg fått svar fra Østmarkas venner: Hei! Det er nok dessverre fortsatt slik at vi ikke anbefaler å komme inn til Børtervann fra Ekebergdalen i Enebakk. Det er to grunneiere som stenger atkomsten og særlig eierne av Børter gård kan være ubehagelige å møte. Dessverre. ØV følger saken tett, men i skrivende stund ser vi ingen løsning dersom ikke forholdet anmeldes. Det beste er å ta bil til Bysetermosan og trille kanoen derfra til Rausjø og Tangen (ca 5 km).
  4. Hei, leste om at det var en liten krig mellom bonde som eier børter gård og de som ville besøke Børter et par år siden. Fant ingen indikasjoner om dette har løst seg men ingen klager heller. Samtidig leste jeg at en gårdeier tilbyd delen av sin tomt til kommune for å bygge parkering slik at man kan lett parkere og nå disse deler av marka - tilbake i 2011. tenkte å ta en liten paddletur ned der, har noen vart i område i det siste og har anbefalling om hvilket vei bør man ta inn til børter? Kjører egen bil. Takk, David.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.