Gå til innhold
 • Bli medlem

KristinS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om KristinS

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, og takk for flott initiativ! 😊 Er det noen som kjenner til bua som ligger nord i Hansdalen i Forollhogna nasjonalpark? Tenker oss en tur inn dit i påsken, men finner ikke så mye info på den.
 2. Da ble det Alfa King, satser på at det funker, sammen med såler og avlastningsplaster
 3. Var det noe a-la disse? [Hidden Content] Kanskje vi må ta en tur innom DNT og se om de har noe som kan passe!
 4. Takk for gode tips Alfa King er definitivt aktuell ja, jeg har Queen selv og er superfornøyd.
 5. Kort fortalt driver jeg og samboer og forbereder oss til en ukes tur i fjellet i sommer. Nå har han derimot begynt å få vondt av fjellskoene sine, og fikk idag påvist Hallux Valgus (liten skjevhet i stortåen - gir smerter i tåleddet innerst mot foten) Er det noen som har erfaringer med en fjellsko som kan funke? Vil anta at han trenger en sko som er ganske bred over vrista, så det ikke presser for mye. Kiropraktoren hans har også sagt at det med å velge stiv/myk sko er ganske individuelt hva som funker for hver enkelt. Begynner jo også å haste hvis han skal bytte, mtp å g
 6. Ser du har fått mange gode tips allerede Hadde jeg vært deg, hadde jeg prøvd å få sekken ned til rundt 20 kg. Turen blir så mye hyggeligere da! Mitt beste tips til proviant er forøvrig pannebrød - ha tørr brødblanding (mel, grovmel, salt, bakepulver) i en pose og tilsett vann før steking. Stekes med smør på primusen/stormkjøkken, kjempegodt! Jeg tror forresten jeg ville beholdt mygghatten hvis du skal nordover.
 7. Har Trangia ja, så har sett på den der faktisk Kommer definitivt til å bytte til gass før langturen ja. Blir altfor mye vekt å bære med rødsprit for en uke matlaging. Og etter helgetur i øsregn forrige helg var det ingen tvil om at vi vil ha en løsning vi kan bruke inne i forteltet
 8. Supert, takk! Ser ut som en fornuftig rute for å slippe unna de bratteste bakkene! Du nevner vading, hvor dypt snakker vi? ☺️ Er det ett vassdrag, eller flere?
 9. Har testet formen og utstyret på Vikerfjell i helga, og studert kartet litt nærmere. Er det kanskje Vangrøftdalen du mente..? Tenker at du har et godt poeng med å starte lenger oppe i dalen, og ikke så dumt om turen blir litt kortere heller Er det noen som har gått fra Forollsjøen/Forollhogna (toppen og vestover mot Sandfjellet, og som har en smart rute der? Er liksom den delen av ruta jeg er mest usikker på nå...
 10. Takk for gode tips! Kjøpte turistforeningen sitt kart, og det ser ut som man nesten kan gå rett vest fra Røros evt. Er det forresten mye fisk å få der oppe i vannene? Eller bør man belage seg på å ha med all mat man trenger?
 11. Tusen takk for svar! Da blir det nok ut og kjøpe varm sovepose;-) Når det gjelder kokemuligheter, hva ville dere andre brukt på en sånn tur? Har stormkjøkken på rødsprit nå; er primus på gass det beste på en ukes sommertur..?
 12. Hei! Jeg og samboer skal gå på tvers av Forollhogna i sommer. Planen er å bruke en ukes tid, og ikke stresse:) Vi har vært mye på tur, men ikke sovet en uke på fjellet, så vi trenger litt hjelp. For det første; jeg er skikkelig frysepinn og vil ikke fryse om natta:) Hvor kaldt kan det bli i juli i Hogna? Hva slags pose burde jeg investere i? (Har bare sommerpose) Lurer også på hva slags terreng som venter oss? Mye vått, myr og småvann, eller relativt tørt? Mye stier? Vi tenkte forresten å gå fra Røros til Berkåk, via toppen(Forollhogna) og Kongsvarden.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.