Jump to content

Chrisgjae

Aktiv medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

About Chrisgjae

Chrisgjae's Achievements

 1. Jeg har L. Det er etter gordon Setteren min og alt for stort for dachsen, men fungerer. Hva som passer til en staffe er jeg usikker på, men trur kanskje M holder. Er ihvertfall veldig fornøyd med Jervehiet, uten å ha prøvd Ly. Jeg ville kanskje vurdert å bytte ut vatteringen med denne fra Canelana i dag: [Hidden Content]. Bikkja holder seg varm, bikkja tørker lett (fuktigheten legger seg på innsiden av ytterposen som kan ristes vekk neste morgen ved minusgrader), og den er solid.
 2. Har tenkt på muligheten, men trur ikke det er plass til oss begge dessverre😅
 3. Jeg skal på lavvotur med min strihårede dachs på 5 mnd. På dagtid er det ikke noe problem, da vil det fyres i ovn, så da blir det god temp i teltet, men nattestid er jeg usikker på hvor mye jeg skal pakke han inn. Det jeg i utgangspunktet tenker er ulldekken (Canelana) og jervehiet m/ fôr på barseng og liggeunderlag. Setteren jeg hadde før greide seg fint med denne løsningen, uten ulldekken. Har noen gode løsninger som de bruker? Det er meldt ned til -4 grader, så det er ikke beinkaldt. Hvis jeg ser at han fryser, så er det ikke værre enn å fyre opp igjen, men greit å slippe det klokka fire på natta. Når han blir eldre blir det nok turer i vanlig telt vinterstid også, uten fyringsmuligheter.
 4. Feltarbeid innen skogbruksplanlegging/takst.
 5. Jeg bruker buksa daglig i jobbsammenheng. Min og flere arbeidskollegers erfaring er at den ikke holder mål. For det første er den veldig stor i størrelsen. Anbefaler å prøve buksa før en evt. bestiller på nett. For det andre er den alt annet enn vanntett. For det tredje er den ikke egnet til skogsbruk. Den tåler ikke kvist og torner og blir lett revet i stykker. Ellers er det en utrolig god og lett bukse å ha på, med gode luftemuligheter som gjør at den er fullt brukelig selv om gradestokken nærmer seg 30 pluss. Som godværsbukse på fjellet er den nok helt topp, men på skauen bør du nok se etter en annen bukse. Vi er 6 stykker som har gjort samme erfaringen på våre bukser.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy