Gå til innhold
  • Bli medlem

BomberBishop

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av BomberBishop

  1. Heheheh, jeg skjønner at du er en av de som ligger og lager kø forran bussen fra Oslo til Tyin. Jeg kjører til Tyin minst hver 14 dag hele året, senest denne helgen. Brukte 3,5 timer og hadde drittføre hele veien, og fulgte trafikken uten å kjøre gris. Ja, jeg tror deg når du sier at du ikke klarer å komme deg til en 2000 meter på en dag, med utgangspunkt på Tyin. Når det gjelder de som byggde på Tyin for noen år siden tror jeg neppe de angrer i dag. Jeg husker jeg fikk tilbud om å kjøpe en hytte på 60 kvm for tre år siden den gang for 489k, denne ble nylig solgt for 2600k. (skal vel lete lenge etter en høyere verdistigning på tre år??) Når det gjelder andre positive ting med Tyin, kan jeg jo nevne 15 cm pudder natt til fredag, og 25 cm pudder natt til lørdag. Hvilke andre steder i nærheten av Oslo (eller hvor faen som helst i landet) kunne jeg vært på topptur sist helg??
  2. Det det handler om er at man må ha evnen til å utnytte potensialet. Og her er jeg enig med deg. De har brukt alt for lang tid på å få til noe som helst. (spesiellt Filefjell skisenter). Men de som velger å investere på Tyin, (ikke bland dette med filefjell), har kanskje sett et potensialet der. Du har haugevis av 2000 metere i umiddelbar nærhet, blant de beste kiteforholdene i landet, normalt drit bra offpistforhold (hvis man klarer å gå opp fjellet med skia på ryggen), ekstremt bra langrennsforhold, haugevis av fiskevann osv., osv. Etter å ha vært mye på ski rundt i Norge, må jeg si at du skal slite for å finne et mer snøsikkert sted en dette i 3,5 timers radius av Oslo (og Bergen). (Bruker du over 4 timer; dropp pølse på bensinstajsonen i Valdres)
  3. Det er knall at de skal bygge ut på Tyin. Forhåpentligvis vil dette føre til at det kommer flere skiheiser, butikker osv. De beste offpist løypene blir fortsatt bare mulig å nå til fots, men at man har muligheten til å stikke ned i bakken og kjøre litt hvis det skulle komme en pudderAlarm er på tide. Det beste hadde jo vært hvis de hadde klart å hive opp en gondol fra filefjell og opp til hotellet. Da har dette helt klart potensialet til å bli det beste skianlegget i norge. Men jeg har ikke troen på at noe skjer før de har de er i gang med bygging. Da har jo faen meg vært så mye frem og tilbake her at man mister helt motivasjonen. Bygg i vei, men bygg sånn at det passer inn i naturen.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.