Gå til innhold

The.K

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om The.K

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. The.K

  Lette fjellsko

  Hei. Trenger tips til gode lette fjellsko til dame med smale ben. Bær også være god støtte i ankelen. Har brukt crispi skarven og bessegen, var fornøyd at de var vanntette men pga en kneskade for en del år siden blir disse for tunge på bena og kneet låser seg. Har prøvd ett par the north face gtx, de lekker. Salomon Ltr Gtx. Fornøyd med vekt, men selv med impregnering så trekker disse inn vann. Noen gode tips?
 2. The.K

  kløv+ div

  1) til trekkhund anbefaler jeg å bruke nomesele under kløven som du fester linen i. Både troll og non-stop nansen nomesele har. Om du ønsker å ha en skreddersydd trekksele så anbefaler jeg at du ser på minipina sine. Anbefaler å kikke på nettsiden eller facebooksiden; på streif - naturlig hundetrening. For mange gode tips og råd. 2) til vanlig turgåing («rusleturer») bruker jeg non stop sin sporsele og er svært fornøyd. Ellers så bruker seg nomesele på fjellturer. Jeg har troll sin kombisele som jeg bruker til saccovogn o.l. Har ikke erfaring med jegeren, men er ikke noe jeg ville kjøpt selv. 3). Kobbel så bruker jeg MR kobbel det er det eneste båndet jeg har brukt som ikke har røket til mine 2 huskyer. Det koster, men det er kvalitet og strikken kan byttes ut. Err du usikker når du skal gå forbi sauer så bruker jeg magebelte (baggen x2) med klatrekrok festet i linene. Fest en ende i halbånd og 1 ende i selen (bare mens jeg går nært pga jaktinnstinktet) så er det tilbake bare trekkselen igjen. 4) Til vanlig råforer jeg med vom & hundemat. På langturer så bruker jeg orijen eller acana sport & agility. Så sper jeg på med frysetørket vom. Har ikke erfaring med hverken labb eller royal canin. Lurt å se på innholdsfortegnelsen. Jeg bruker kun tørrfor med høyt kjøttinnhold. Bra å gi fisk også så lenge dette ikke blir den eneste proteinkilden. Laskeolje/seloje er gode oljer. Mine råd ihvertall sikkert noen andre som har gode innspill
 3. Har 2 alaska husky tisper på 1 år men vidt forskjellige personligheter. Hun ene (bilde nr 2) hyler og hopper av glede når hun ser turselen. mens hun andre som er blanding av alaska husky og dovendyr 😂 elsker å sove og er ikke noe fan av krevende turer som gjør at hun faktisk kan bli sliten, men mye fjell og teltturer blir det for det.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.