Gå til innhold
  • Bli medlem

Shun

Aktiv medlem
  • Innlegg

    157
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shun

  1. borgern skrev (På 2.7.2020 den 11.16):

    Hei 

    Ser det er en stund siden du la ut innlegg. Har ikke vært så langt ned på forumsiden på en stund. >Bor i Oslo selv og er en del ute.

    Hvilke ideer har du i Oslomarka?

    Hei - hadde nesten glemt denne :-D

    Jeg har tenkt meg på noen overnattingsturer med hengekøye i sommer, men er ikke helt trent i å overnatte ute alene ennå. Bør øve.

    Én av turene det hadde vært hyggelig å ha med selskap på er for eksempel å ta toget til Grua og gå tilbake til Oslo gjennom Nordmarka. Det tar visstnok en tre-fire dager.
    Ellers er jeg mottakelig for alle andre idéer.

  2. ketilring skrev (38 minutter siden):

    Jeg viste ikke at det fantes en ny type ventil da jeg bestilte, og jeg må si jeg er ikke spesielt imponert over denne nye "Wing" ventilen. Unødvendig stor og klumpete og "over engineered". Jeg liker den vanlige ventilen som jeg har på xTherm og xLite mye, mye bedre. Den er enkel og grei og funker!

    Bytte i 2020-modell inkl. pumpesekk? 😊

    Du har god timing, for Neoair Micro pumpen ankom i dag. Hvor mye veier din Uberlite Regular uten pumpesekken?

  3. Viggo skrev (1 time siden):

    Tak for svaret, Martin. Imidlertid finder jeg her mest information til norske borgere om rejser i udlandet og at komme hjem. Det danske udenrigsministerium har rejsevejledning for danskere om Norge. Problemet er blot, at de kun melder om nuværende status. Det samme gælder VisitNorway og lignende. Så jeg prøver lidt at få nogen til at være med at spå om fremtiden.

    Det må jo have betydning for det norske turisterhverv at få en større åbning for at udlændinge kan besøge Norge. Så spørgsmålet er lidt, hvor stor magt de har. Vil det være dem som snart får nogle indrømmelser hos den Norske regering? Eller bliver det vinter igen før vi som danskere kan besøge Norge?

    Du vil antageligvis bli pålagt 14 dagers karantene ved ankomst til Norge på nåværende tidspunkt - eventuelt sendt tilbake til Danmark. Det står i linken fra norske myndigheter.
    Endringer og lemping på regler er vidt åpent og usikkert.

  4. Jeg skjønner at det er nærturer og -ferie som gjelder i vår og sommer. Har eget telt, turkjøkken og gode bein.
    Jeg har flere idéer til overnattingsturer i Marka rundt Oslo, men har ikke overnattet ute alene før. Vil gjerne ha turselskap - på en til to meters avstand, så klart.

    Any takers?

    • Liker 1
  5. Jeg har brukt feriepenger på forhånd og kjøpt et sandfarget Hilleberg Unna. Jeg spår at årets sommerferie kommer til å tilbringes innenlands og i telt et stykke vekk fra andre folk.

    Det fargevalget kostet meg 1000,-. Brukås sport hadde rødt telt billigere, men jeg tenkte enten det jeg vil ha eller ikke telt i det hele tatt. Skal ha det til det ikke kan repareres lenger.

    spacer.png
     

    • Liker 6
  6. Jeg har nettopp kjøpt meg en Mountain Hardwear Ghost Whisperer dunjakke i 100 % nylonstoff. 
    Jeg tenke jeg skulle være føre var og ha lappesakene klare til jeg får en rift i stoffet. 
    På youtube-akademiet snakker amerikanerne/canadierne om Stormsure tuff tape eller tenacious tape, og det ser ut til at de begge kommer i mange tykkelser til forskjellige materialer.

    Hva skal jeg kjøpe til tynn og superlett dunjakke i nylon?

    Stormsure tuff tape.

  7. Jeg kjøpte en Mountain Hardwear Ghost Whisperer til halv pris på januarsalget til fjellsport. I fargen Zinc, men uten hette.
    Den er blitt min faste ytterjakke i milde plussgrader i Oslo.

    spacer.png

    Og nå har jeg kjøpt en Ivanhoe Brodal jakke i kokt ull til en hyggelig pris fra outnorth.no. Disse er så store i størrelsen at jeg som vanligvis bruker størrelse 42 må gå ned til størrelse 40 - har en Ivanhoe Bella fra før.

    spacer.png

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.