Gå til innhold
  • Bli medlem

Kjelli256

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Mange myter der ute. De selger trange soveposer så man ikke skal varme opp unødvendig luft. Skal heller ikke ha klær på seg. Min erfaring er at sovepose med god plass og å kle på seg mange lag funger veldig bra. Mye bedre enn en tykk og trang pose. Er jo lag og luft som isolerer.
  2. Hehe, trådstarer er tilfeldigvis innom. Har vært å sett på disse Shimano settene med teleskop. Kostet vel fort 1800 kroner. Syntes det er litt mye, da jeg ikke er så ihuga fisker, mest på tur. Men de virket fine de. Lurte litt på denne, med en billig snelle: https://www.xxl.no/berkley-rod-phazer-pro-ii-704-l-3-15-spin-gul/p/1124243_1_style
  3. Så Shimano er det man bør se etter av teleskop? Pakkbarheten er viktigst for meg, hvis det ellers fungerer ok til fiske.
  4. Hei, og takk for svar. Teleskop høres jo fint ut, men hvis det ikke er noe særlig i bruk, så går jo vinninga opp i spinningen. Hmm...
  5. Hei, Ønsker meg en fiskestang som er veldig sammenleggbar, til bruk på dagsturer. Finnes det noe som man lett kan ta med seg, alltid ha liggende i en dagstursekk på 20 liter?? Hovedfiske blir vel ørret rundt Oslo. Trenger ikke være dyrt. :-). Noen som har noen tips og anbefalinger? Tusen takk!!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.