Jump to content

thopet

Aktiv medlem
 • Posts

  257
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by thopet

 1. Hei! Jeg skal kjøre inn til Pershusvann i mrg for å bruke tre/fire dager i marka. Det blir mye fisking både fra land og kano. Har dere noen tips? Fine fiskevann, kanovann, leirplasser osv osv? Gleder meg som en unge! Hvordan er Pershusvann kontra Spålen? Bør jeg bruke en dag/natt i et av disse vannene? Vurderer og gå rett inn til Spålen... Håper på svar!
 2. Om du har spesielle områder å anbefale må du gjerne sende en PM om du ikke vil dele her
 3. Femundsmarka frister absolutt. Men vil det være best å benytte seg av kano?
 4. Finnskogen kan være aktuelt! Er det et område det er fint å gå igjennom? Om våren fortsetter å varme, kan enkelte fjellområder være aktuelle, men det gjenstår jo å se... Blir fantastisk med issmelting!
 5. Hvor er det du skal på tur ? Selv har jeg en bukse som heter Norrøna Recon - den er vanvittig slitesterk og god. Ofte brukt av forsvaret. Mange vil si at den er alt for tett til sommerbruk, noe den kanskje er. Uansett er det gode luftemuligheter - jeg bruker den om sommeren og er storfornøyd.
 6. Har planer om å loffe rundt et par uker i juni, og kunne i den forbindelse trengt tur tips. Det er meg, en stor sekk og fiskestanga som skal stå i fokus. Poenget er å ha lange dager, med mest mulig fisking. Håper dette gir mulighet for en del tips. Er åpen for alt!
 7. Skal følge kvista fra Glitterheim til spitersulen og leirvassbu Hvor lang tid brukte du? Takk for svar!
 8. Hva tror dere ca tidsbruk per dag kan bli? Ganske langt, men så er jo også dagene lange om man starter tidlig. Dagene blir slik: Gjendesheim -> Glitterheim Glitterheim -> (tid til) Spiterstulen -> (tid derfra til) Leirvassbu Leirvassbu -> Gjendebu Vil noen tippe? Vi er spreke....
 9. Tror nok det beste for meg/oss er å følge de kvistede løypene, så å gå fra Glitterheim til Leirvassbu er nok det beste alternativet. Tar kontakt med Turistforeningen for fersk informasjon... Takk, mor10!
 10. Tusen takk for informasjonen, mor10! Tror du Glitterheim - Leirvassbu er et fint alternativ? Ser turistforeningen kvister en annen rute, men ved ettertanke er det greit å slippe 9km på gjendevann
 11. Regner med at du har rett i det du sier! Det ville vært utrolig bra! Hvor går påsketurene for dere i år?
 12. ... dette er umulig å vite, men hvordan type føre er et typisk "påske føre" i jotunheimen? - Burde man regne med klister? Drømmer om sol og varmt vær
 13. Da stoler jeg kanskje på 40 års erfaring!
 14. Leirvassbu er et alternativ, ja. Er Leirvassbu en privatdrevet hytte? Feller tror jeg jeg må gå til innkjøp av. Håper det er mulig å finne noe rimelig. - Påsken kan fort bli dyr...!
 15. Ja, har tenkt på dette med gjendevann - og er forsåvidt helt enig med deg! Jeg (skal) innom Gjendebu på en eller annen måte, uansett. Har jobbet der flere ganger, og føler det er på tide å treffe gamle venner etter to år. Til deg og dere andre; er det fordel med feller?
 16. Høres helt supert ut! Kanskje dette blir påsketuren i år, om ikke andre har noen gode tips??? Takk for hjelpen!
 17. Høres veldig bra ut! - Turen er ikke "farlig" på noen måte? Vi er i veldig god form, og jeg er selv vandt til mye friluftsliv - men ikke om vinteren (i form av fjellturer)..
 18. Hei. Noen som har gått fra Glitterheim til Memurubu på ski om vinteren? Turistforeningen sier: "Ruten til Memurubu er forbeholdt sprekinger, med kryssing av både Østre Styggehøbreen og Memurubreen." - Er dette fordi det er en lang tur (28km)? Eller fordi ruta rett og slett er krevende å forstå/klare å gå? Vi er en gjeng som tenker på å starte på Gjendesheim, for så å gå: Glitterheim (kanskje besshøe) - Memurubu - Gjendebu - Gjendesheim. Tar i mot alt av tips med glede, enten det er om andre ruter, "påskefjellet" osv!
 19. Takk for det - får kose meg med kart og planlegging
 20. Hei! Planlegger å ta en tur i Jotunheimen i påsken. Antall dager vi skal være på tur er litt uklart, men dette er det vi ønsker: Ta bussen fra Oslo til et sted i Jotunheimen. Gå fra hytte til hytte + få med seg 1 eller 2 enkle topper. - Ende turen på Gjendebu hvor vi ønsker å tilbringe påskeaften, for så å gå til Gjendesheim... Håper noen har tips til rute vi kan gå ut ifra informasjonen over. Vi er godt trent. Håper på godvær ! ! !
 21. Hei folkens! Denne jakka er det ikke lett å finne! - Sportsnett har sluttet å ta den inn, andre nettbutikker fra Norge ser det ikke ut til at har den, og sist, men ikke minst: jeg finner ingen utenlandske butikker som sender til Norge uten at det koster en formue! Er det noen som har sett denne på sin vei? ... håper det!!
 22. thopet

  Fisketips NÅ!

  Hei! Noen som har fisketips for høsten? Jeg skal en ukes tid i nordmarka om en uke - fisker mest ørret, og noe abbor! ... sluker, spinnere, mark, spinner med flue - noen med gode tips?
 23. Takk!! Da er det bare å hive seg i bilen!!
 24. 2-12g høres også fint ut! .. Er fiske sjuk nå!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy