Gå til innhold
 • Bli medlem

emiliehw

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om emiliehw

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja, jeg har et Fjellheimen 3 camp-telt. Det står at det er et firesesongers-telt, men har som sagt ikke prøvd det på vinteren. Jeg har ikke tenkt over det med at gassbrenneren kan ha problemer med å smelte snø. Jeg tenkte egentlig å kjøpe en litt billig primus, men det er kanskje lurt å kjøpe en som er litt kraftig da?
 2. Nei, har ikke det, så det må også testes!
 3. Tusen takk for gode råd @tessatroll ! Jeg tenkte å ha med pulk og telt (turistforeningshyttene kan være litt i dyreste laget for en student), men det er kanskje ikke så lett med pulk hvis det er dårlig med snø. Jeg bør nok ta en liten helgetur for å sjekke forholdene før jeg eventuelt legger ut på langtur
 4. Hei! Jeg har et par uker fri i desember og har lyst til å gå i fjellet. Jeg vurderer å gå på ski over Rondane, ruten blir da Hjerkinn - Grimsdalshytta - Nedre Dørålseter - Rondvassbu - Mysuseter Fjellstue - Otta, til sammen ca. 90 km. Jeg tenker å dra rundt 12. desember. Jeg er vant til å gå i fjellet, men har aldri gått på egenhånd. Jeg er ikke i veldig god form, men synes det går greit å gå langt likevel. Jeg har aldri vært på lengre fjellturer enn én natt i telt. Jeg har noen spørsmål som jeg håper litt mer erfarne fjellfolk kan svare på: 1. Hvordan er snøforholdene i Rondane i desember?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.