Gå til innhold

røyken

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om røyken

Nylige profilbesøk

753 profilvisninger
 1. Noen som har noe erfaring fra de to stedene..Fikk ikke sesongkort i finnemarka men kan få et i trillemarka..Hva kan anbefales..Hvordan er det med fugl osv..
 2. Noen som har erfaringer derifra..Tenkte å dra ned ditt en tur til helgen da de har fler kort å selge. 700 for sesongen..Noen som blir med..
 3. Har skutt en del med hagle noen år og vet at man kan være ganske så håpløs hehe.. Er ikke helt grønn hva jakt og våpen gjelder men gøy og høre med andre om erfaringer og slikt,lærer mye av det.. takk for gratulasjon forresten.
 4. Har kjøpt den silmaen pointer m80 og det er kaliber 12..Håper og tror jeg skal bli fornøyd..Skal på gåse jakt til fredag i fredrikstad og var og kjøpte haglepatron av typen silver selection magnum 52g..tenker de vil gjøre susen..Kjøpte hagla hos jaktdepoet og virket som de visste hva de pratet om.. Bor i midtbygda i buskerud og der er det nok jorder og trene på duer men lite gås..Eller håper jeg og få til en overnattings tur eller tre i finnemarka etter fugl og overnatte på lunaas hytta..Så er det noen som vil bli med på tur så skrikk ut. Takker for svar så langt..
 5. Hei på dere. Lurte på om der er noen som har erfaring med silma pointer m80 og om det er noen som vet om noe sted å jakte gås i buskerud..
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.