Jump to content

Gazza

Aktiv medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gazza

 1. Veier ca 2,7 på min enkle og sannsynligvis unøyaktige fiskevekt. Det er inkl alt ( t.o.m ekstra plugger) Husker at det fulgte kun med 6 plugger, så du må ha minimum 4 ekstra til barduner.
 2. Veldig fornøyd med mitt Vapor 2. Det er primært brukt som solotelt sommerstid på Hardangervidda de siste årene. Har tålt alt av vind og regn jeg har fått der. Det skal være med i sommer også. God plass i innerteltet, både lengde og bredde. Kunne kanskje ønsket meg litt større fortelt og et par bardunfester ekstra. Men et kjempetelt til bra pris.
 3. Hei Er det noen som har handlet av Amfibi Outdoor ( amfibi.no ) i det siste? De har fått mye pepper på sine egne Facebook-sider, og jeg er skepisk til å handle der. Føler også at sidene ikke er helt oppdaterte? Men de har fin pris på en ulltrøye jeg har lyst på.
 4. Hei Er det noen som har erfaring med dette teltet eller evt liknende fra The North Face? Jeg skal evt kun bruke det på sommerstid på Hardangervidda etc Så det oppslått på XXL i dag og det ser veldig bra ut mht liggelengde og høyde. https://www.xxl.no/the-north-face-triarch-3-tremannstelt/p/1117680_1_style
 5. Har brukt dette teltet 1 uke på Hardangervidda i sommer. Ved kombinasjon av sterk vind og regn, kleber inner-og yttertelt seg fort sammen og det blir noe fuktig i innerteltet. Det gjelder kortsidene. Ellers holdt det bra i vinden. Er 190cm og har SynMat 9 LW og er veldig fornøyd med liggelengden på det. Soveposen tar ikke borti endeveggen. Som godværstelt er det sikkert veldig bra. Men jeg synes det ble litt klønete med langt, smalt fortelt og små dører ( de to ytterste ) i en uke på fjellet med mye dårlig vær. Brukte nesten ikke baldakinen, da det som regel blåste friskt. Vurderer å selge det...men tror det skal få prøve seg i Femundsmarka en tur neste sommer før jeg evt gjør det.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy