Gå til innhold
  • Bli medlem

homer

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Jeg uttrykte meg kanskje litt uklart. Vi gikk traversen med start på Østre, og det begynte å regne ved første rappell. Det var ganske glatt og dagen ble ikke helt som planlagt. Det var ekstremt dårlig sikt og etter unnagjort travers fulgte vi derfor ryggen et stykke i retning Kvitskarstind før vi beveget oss ned fra den mot vest, for å unngå å havne i alt for bratte partier. På vei tilbake til Torfinnsbu tok vi disse bildene. Jeg har markert sånn omtrent hvor vi sto da bildene ble tatt. 1 er mitt øverste bilde i innlegget, 2 det nederste. Knausen i bilde to er ganske markert, og jeg tror det er den samme der den grønne linjen såvidt forsvinner forsvinner. Vi har altså ikke gått drømmerenna deres i regnvær uten sikring. Det er forøvrig masse løst oppi der, men det vet dere sikkert
  2. Utrolig hva man har liggende. Vi ble overrasket av tåke på denne traversen, men kom oss greit over. Dette er bilder fra returen da vi omsider kom ut av tåka. Se opp for Gollum!
  3. Skal på topptur i Hurrungane i februar. Det blir sikkert kaldt og ufyselig, men det er jo greit. Planen er å ta oss opp fra Turtagrø til bandet, og overnatte i telt der, før toppturforsøket på Store Midtmaradalstind. Som seg hør og bør på en slik tur blir det med endel krimskrams i tillegg til vanlig vinterutstyr, og anmarsjdagen høres ut som en dag jeg helst bare vil glemme i ettertid, særlig hvis det er endel snø. Diskusjonen truger eller ski har kommet opp. Truger har jo fordelen at du ikke trenger med ekstra sko til toppturen. Ski og feller kjenner har vi god erfaring med, og er et velprøvd kort. Vi må da bære med ekstra støvler. Det er ikke aktuelt å gå toppturen i skisko. Randonee er jo to fluer i en smekk, men vi har ikke utstyret Ser at endel har erfaring med truger - betydelig mer enn meg. Jeg er takknemlig for alle innspill. I utgangspunktet heller jeg mot ski - noen som har erfaringer?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.