Gå til innhold
  • Bli medlem

kjelle

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kjelle

  1. kjelle

    Votter til jakta

    Så, vadmelsvotter med skinn på siden inn i hånden, og en ullvott inni, hadde vært perfekt. Noen som vet hvor man får tak i slikt?
  2. kjelle

    Votter til jakta

    jason, "bråker" er eller har de lite lyd?
  3. kjelle

    Votter til jakta

    Jeg lurer på ikke min far's votter ble laget av Lill Sport, men jeg finner ikke de vottene han har, eller noe tilsvarende noe sted.
  4. kjelle

    Votter til jakta

    hehe. noe mer "sivilt"? jeg har vært i forsvaret i 7 år, er kjent med vottene
  5. kjelle

    Votter til jakta

    Hei! Jeg er på utkikk etter et par solide votter til jakta. Min far har et par vømmøl vindvotter med ullforing på innsiden. De er store, og går midtveis opp til albuen. Jeg har sjekka Axel Bruun i Trondheim, XXL på Lade og Tiller, Magasinet på Tiller, Sakshaug på Stjørdal + andre sportsbutikker. Det virker umulig å få tak i noe tilsvarende. Nærmeste jeg kommer er Norrøna Nansen GTW fjellvott, men dette er jo ikke laget for jakt (lager lyd). Norrøna Finnskogen Gore-tex Jakthanske kan gå, men jeg foretrekker vott istede for hanske. Så, Norrøna Nansen fjellvott som er lydløs er det jeg leter etter. Noen råd?
  6. Hei! Hva jeg bruker? Jeg har et par Alfa Bever fjellstøvler, og bruker Nikwax Aqueous Wax som impregnering. Den myker ikke opp skoen og fungerer fint. Impregneringen er en flaske med en svamp på toppen. Holder den opp ned, og masserer inn impregneringen med svampen. Hvordan jeg bruker det? 1) Børster av all dritten jeg eventuelt får på de før jeg setter de fra meg etter en tur, og regjør med en fuktig klut. 2) Rister flasken godt, tar av alle snører slik at jeg kommer ordentlig til og masserer inn hele skoen. 3) Lar det står i ca 5 min, og tørker så av/masserer inn overflødig impregnering. Hva jeg synes? Fungerer veldig bra. Jeg ble overrasket over hvor godt de pustet, mens de samtidig holdt fuktigheten ute. Vadet i myr og regn over lengre tid. Kjempe bra sko, men må vedlikeholdes! Jeg kjøpte forresten impregneringen på Intersport. Kan sikkert også kjøpes andre steder
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.